29 / 03 / 2024

JW Marriot Hotel istanbul

JW Marriot Hotel istanbul

Lüksün Otel Markası ‘’JW Marriott’’ DATİ Holding’in yapacağı 200 milyon dolarlık yatırımla İstanbul’a geliyor.

7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Nisan'a ertelendi!

Bu yıl 7’inci kez gerçekleştirilecek olan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi”nin tarihi ertelendi. 7. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 18 Ekim 2018’de Marriot Hotel Şişli’de düzenlenecek.

JW Marriott İstanbul Hotel 200 milyon TL'ye mal olacak!

Ataköy İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel&Conference Center 200 milyon TL'ye mal olacak

DATİ Holding JW Marriot Hotel'i İstanbul'a getiriyor!

Lüksün Otel Markası ‘’JW Marriott’’ DATİ Holding’in yapacağı 200 milyon dolarlık yatırımla İstanbul’a geliyor.

5. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

İnşaat sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul edilen 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü Marriot Hotel Asia’da gerçekleştirilecek.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Rönesans Rusya'da büyümeye devam ediyor!

400 milyon dolarlık ortak yatırıma ilişkin anlaşma, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak ile RDIF CEO’su Kirill Dmitriev tarafından bugün JW Marriot Hotel’de düzenlenen törenle imzalandı.

Fikirtepe ve İstanbul'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı, 22 Ekim Çarşamba günü Kadıköy Kozyatağı'ndaki Marriot Hotel'de başlayacak. Fikirtepe Çözüm Çalıştayı'na konut sektörünün önemli isimleri katılıyor... Peki kim onlar? Ne anlatacaklar?

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı 22 Ekim'de!

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı 22 Ekim 2014 Çarşamba günü Marriot Hotel Kozyatağı'nda gerçekleşecek. Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı'nda konutlar, binalar ve şehirler için fikirler sunulacak.

Barış Aydın hayata geçireceği projeleri 4 Mart'ta açıklayacak!

4 Mart Salı günü JW Marriott Hotel’de düzenlenecek toplantıda Çankaya’da hayata geçireceği projeleri anlatacak olan AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, “Çankaya’da değişim belediyeciliğinin anayasasını açıklayacağız” dedi.

Beyza Arslan'ın yeni gözdesi Şişli Marriot Hotel!

İş ve cemiyet dünyasının önemli ismi Beyza Arslan; güzelliği, şık giyimi ve sanata olan tutkusuyla dikkat çekiyor. Lotus İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Arslan, İngiltere'de tekstil işletmeciliği eğitimi aldıktan sonra, baba mesleği inşaata atıldı...

Akıllı Ev Teknolojileri Konferansı, 16 Mayıs'ta düzenlecek!

16 Mayıs 2013 tarihinde, İstanbul Ataşehir 5* Marriot Hotel Asia’da “Akıllı Ev Teknolojileri Konferansı” düzenlenecek

Safi Holding denizcilik alanında Ankara'da ödül aldı!

Ankara merkezli ekonomi dergisi Ekosanayi’nin ‘’Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri’’, JW Marriot Otel’de düzenlenen görkemli törenle sahiplerine verildi.

JW Marriot Hotel istanbul Haberi

JW Marriot Hotel istanbul


DATİ Yatırım Holding tarafından inşası süren İstanbul Turizm Merkezi’nde yükselecek otellerden ilki JW Marriott İstanbul Hotel & Conference Center oluyor. Şık ve göz alıcı mimariye sahip 449 oda kapasitesiyle göz kamaştıracak JW Marriott İstanbul Hotel & Conference Center İstanbul'da tek olacak. DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 200 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçecek ve 500 yeni istihdam yaratacak otel İstanbul’a yepyeni bir soluk katacak.


Dünyanın önde gelen otel firmalarından Marriott International’ın lüks markalardan oluşan portföyünün bir parçası olan JW Marriott, cazibenin ve turizmin en önemli şehirlerinden biri İstanbul’da açacağı ilk ve çok özel tasarlanacak oteli için DATİ Yatırım Holding ile güçlerini birleştirerek bir ilke imza attı. DATİ Yatırım Holding A.Ş. tarafından 200 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçecek...