25 / 04 / 2024

kabine sistemi 2018

kabine sistemi 2018

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

Tek durak ofis sistemi 2018'de yaygınlaştırılacak!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, yatırımcılara sağlanan olanaklar konusunda açıklama yaptı. Elvan, İstanbul'da pilot olarak uygulanan "tek durak ofis" sisteminin, 2018'de diğer illeri ve yerli yatırımcıları da kapsayacağını söyledi.

Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni!

Adres bilgilerinin tutulması ve adres standardı ile ilgili esaslara, 25 Nisan 2006 tarihinde kabul edilen 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanunu kapsamında yer veriliyor. İşte adrese dayalı nüfus kayıt sistemi kanunu tam metni...

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi hayata geçirildi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrik üretim ve dağıtımı, madencilik, doğalgaz, petrol, bor, kömür gibi bakanlığın faaliyet gösterdiği alanlara ilişkin ayrıntılı tematik haritalar üreten Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi'ni hayata geçirdi

Limankent projesi 2018 yılında tamamlanacak!

3' üncü Havaalanı' nın yapılacağı bölgeye kurulacak olan limankent için hazırlıklar tamamlandı. 2018 yılında bitecek olan proje, Asya'dan Avrupa'ya geçişte Türkiye' yi kargo lideri yapacak...

Türkiye'de yeşil çatı sistemi yaygınlaşıyor!

Yeşil çatı sistemi, son yıllarda Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Teknolojiyi uygulayan firma sayısı çoğalınca rekabet de arttı. Metrekare fiyatları 20-30 euro'dan 6-7 euro' ya kadar düştü...

İzmir köylerindeki su depolarına otomasyon sistemi yerleştirildi!

Köylerdeki su depolarına radyo frekansı ile çalışan otomasyon sistemi yerleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, böylece hem dolan depoların taşarak su kaybı yaşanmasını hem de pompalardaki gereksiz enerji harcamasını önlemiş oldu.

Afyonkarahisar Belediyesi Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi kuracak!

Afyonkarahisar Belediyesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde kuracağı Oksijen Bazlı Klor Üretim Jeneratör Sistemi ve Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali ile sofra tuzundan klor üretip, tesisin elektrik ihtiyacını karşılayacak.

2018'in sonunda hem TANAP hem de STAR'ın açılışı yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 3,4 milyar doların 10 ülkeden 23 banka tarafından sağlanan rafineriye şimdiye kadar 800 milyon dolarlık yatırım yapıldığını, 2018 sonunda hem TANAP hem de STAR'ın açılışını gerçekleştireceklerini anlattı.

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor!

Sanayi atık sularına elektronik takip sistemi geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Atıksu SCADA Merkezi' nde, 22 büyük sanayi kuruluşunun atık suları elektronik ortamda takip ediliyor.

Viko By Panasonic 2018 yılında dünya lideri olmak istiyor!

VİKO, PANASONIC ile iş birliğine giderek daha büyük hedefler için yepyeni bir vizyon geliştirdi. 2018 yılında 100. yılını kutlayacak olan PANASONIC’ın hedefi, elektrik anahtarı ve priz sektöründe VİKO ile birlikte dünya lideri olmak

Mustafa Cevizci :Dorak Holding 2018 yılında halka açılmayı planlıyor!

Kapadokya ve İstanbul'da bulunan iki oteli için Wyndham Hotel Group ile marka kullanım anlaşması yapan Dorak Holding'in Oteller Grubu Direktörü Mustafa Cevizci, holdingi 2018 yılında halka açmayı planladıklarını söyledi.

kabine sistemi 2018 Haberi

kabine sistemi 2018

Altan Elmas'ın yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni kabinenin vatana ve millete hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan kabineyi kutlayan Elmas, "Başkan Yardımcısı ve tüm bakanlarımıza başarılar diliyoruz. 24 Haziran seçimlerinde alınan sonuçla adım attığımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesi, ülkemizin geleceğine ilişkin net mesajlar veriyor. Türkiye'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak ilk kabinede, ülkemizin dış politika, ekonomi ve milli savunma gibi alanları tecrübeli isimlere emanet edildi. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemizin verdiği mücadele etkin olarak devam edecektir." dedi. 

Elmas, yeni sistemin ciddi bir değişim ve reform sürecinin başlangıcı olduğunu vurgulayarak, yeni kabinede ekonomiyle ilgili tüm bakanlıkların, konularında yetkin özel sektör ve STK temsilcilerinden seçildiğini söyledi. 
Özel...