26 / 04 / 2024

kaçak kripto para operasyonu

kaçak kripto para operasyonu

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Yatırım yapmadan önce mutlaka bakın! Altın mı almalı, kripto para mı? Uzmanlar tek tek cevapladı!

Altın ve kripto para yatırımcıları meydana gelen düşüşlerin sebeplerini ve bu düşüşün sürüp sürmeyeceğini merak ediyorlar. Kripto ve Altın Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı ve Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin akıldaki soru işaretlerini giderecek açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

En kapsamlı kripto para anketi sonuçlandı: ‘Bitcoin’in krallığı bitecek, liderliği başka kripto paraya kaptıracak’

Türkiye’deki en kapsamlı kripto para anketinin sonuçları belli oldu. Yatırımcıların yüzde 35’i “Bitcoin koltuğunu başka bir kripto paraya bırakacak” derken; çoğu kripto parayı uzun vadeli yatırım aracı olarak görmediğini belirtti.

Kripto para borsası FTX’ten şok duyuru! 415 milyon dolarlık kripto para çalındı!

Kripto para borsaları ile ilgili gelen olumsuz haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Ancak son gelen bir haber, yatırımcıların tadını iyice kaçıracak türden. Son dönemlerde ismi sürekli skandallarla anılan kripto para borsası FTX ile ilgili piyasaları sarsacak çok önemli bir gelişme daha yaşandı.

Kaçak yapı para cezası ne kadar? Kaçak yapıya ruhsat alınır mı?

Kaçak yapılara dair merak edilen birtakım hususlar vardır. İşte o merak edilen detaylar!

Kripto para piyasası haftaya nasıl başlıyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar? İşte 5 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından Bitcoin 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, yatay seyretmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası sarsılmaya devam ediyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 4 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın altına tutunmaya devam e

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

Kripto parayı o devlet de tanıdı! İlk kez resmi ithalatta kripto para kullandılar, doların etkisini azaltabilecekler mi?

İran hükümeti ilk kez kripto para ile ithalat siparişi verdi. Bu hamle yıllardır süren ağır ABD ekonomik yaptırımlarından kaçışın bir yolu olabilir değerlendirmeleri yapılıyor.

Bitcoin, alt coinler ve kripto para piyasası ne zaman yükselecek?

Kasım ayı itibariyle hızlı bir çakılma yaşayan kripto para piyasasında düşüş yüzde 70'leri bulurken, Bitcoin ve diğer alt coinlerin ne zaman yükseleceği merak konusu oldu.

kaçak kripto para operasyonu Haberi

kaçak kripto para operasyonu

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 6 zanlı gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kayseri'ye kaçak yollardan dijital materyaller ve ekran kartları getirildiğini ve kaçak kripto para üretimi gerçekleştirildiği bilgisini aldı.

Yaşanan gelişmelere göre, bu kapsamda belirlenen toplamda 7 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 5 USB bellek, 20 taşınabilir harddisk, 6 ana kart, 37 anakart yuvası, 6 ram bellek, 36 ekran kartı, 9 güç kaynağı, 180 fişek, 1 tabanca, ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan toplamda 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

ABD'li Senatör'den kripto para...