19 / 04 / 2024

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.



ABD'de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren, kripto paraların finansal eşitliği sağlamaya yönelik gerçek bir yol olmadığını belirtti. Sabah'ta yer alan habere göre; Warren, kripto  para sektörünün varlıklı kesimlerin Bitcoin sahiplik oranlarının çok daha yüksek olmasıyla eleştirdi.

ABD li Senatör den kripto para açıklaması!

Senatör Warren, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Finansal sistemi sadece varlıklılar için değil, herkes için çalışan bir sistem haline getirecek gerçek çözümlere ihtiyacımız var" dedi

Warren, "Kripto sektörü, kriptonun finansal tabana yayılmanın yolu olduğunu iddia ediyor, ancak Bitcoin sahipliği dolar sahipliğinde yüzde 1'deki kesimde yoğunlaşmış durumda" ifadelerini de kullandı.

Kripto paralara yönelik tasarının ayrıntıları ortaya çıktı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön