29 / 03 / 2024

kadıköy AG Group Gayrimenkul

kadıköy AG Group Gayrimenkul

AG Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Güvenç Taze tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017!

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından hayata geçirilen  Fortis Sinanlı projesinde 1.100 daire ve 75 ticari birim yer alıyor. İşte Fortis Sinanlı Kadıköy güncel fiyat listesi 2017...

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Fortis Sinanlı Kadıköy güncel ödeme planı!

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy projesi 2016'da başlayacak!

Sinanlı-Yiğit Ortaklığı, Fikirtepe’deki en büyük dönüşüm arazisinde yapacakları projenin inşaatına 2016’nın ilk çeyreğinde başlayacak. Reşit Sinanlı, “Kadıköy’ün alıştığı tarz olduğu için rezidans yerine apartman yapacağız” dedi.

Kadıköy'de 700 proje ruhsat bekliyor!

İstanbul Anadolu yakasının inşaat mühendisleri, İstanbul Anadolu yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında toplandı. Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Kadıköy Belediyesinde 700 proje beklemede." dedi.

Evim Kadıköy'de 48 ay 0 faiz imkanı! 350 bin TL!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Anka Group imzasıyla hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kadıköy Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park Evleri Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 405 bin TL'den başlıyor. Peki Kadıköy Brooklyn Park nerede?

Evim Kadıköy projesinde 374 bin TL'ye 1+1!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi, Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında inşaa ediliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Evim Kadıköy'de 385 bin liraya 1+1!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 385 bin liradan başlıyor. 17 bin 400 metrekarelik yeşil alana sahip olan projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Evim Kadıköy'de 386 bin liraya 1+1!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 386 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin 20 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor.

Evim Kadıköy'de 867 bin liraya 3+1!

Anka Group tarafında hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 867 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planı kapsamında 4 farklı seçenek sunuluyor.

kadıköy AG Group Gayrimenkul Haberi

kadıköy AG Group Gayrimenkul

AG Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Güvenç Taze tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu. 


AG Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların...