19 / 04 / 2024

Kadıköy Ataşehir Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak

Kadıköy Ataşehir Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla!

İnşaatına başlana Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan meydana geliyor? Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı hangi hatlara entegre edilecek? İşte Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 maddede tüm detaylarıyla...

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı...

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gün Er İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli açıldı...

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Kadıköy Ataşehir Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak Haberi

Kadıköy Ataşehir Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak

Anadolu Yakası'na yeni bir soluk getirecek olan Kadıköy-Sultanbeyli metro hattı için ÇED süreci geçtiğimiz Eylül ayında başladı. Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin Türk Lirası'na mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy, Ataşehir, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçelerini kapsayan Anadolu Yakası'nın yeni metro hattı 18.4 kilometre uzunluğa sahip. Metro hattının inşaatı 46 ayda tamamlanacak.

Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı İstasyonları
1. Esatpaşa İstasyonu
2. Finans Merkezi İstasyonu
3. Ataşehir İstasyonu
4. Türk-İş Blokları İstasyonu
5. Ferhatpaşa İstasyonu
6. Samandıra İstasyonu
7. Veysel Karani İstasyonu

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli Metro Hattı’nın onay alan güzergâh çalışmasına göre, Esatpaşa-Veysel Karani arası hizmet verecek.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli hangi hatlarla entegre olacak?
-Esatpaşa İstasyonu ile Söğütlüçeşme-İncirli Metro Hattı kapsamındaki Altunizade İstasyonu arasında planlanan bağlantı sayesinde, Söğütlüçeşme-İncirli Metro Hattı...