27 / 04 / 2024

Kadıköy Bostancıda satılık bina fiyatları

Kadıköy Bostancıda satılık bina fiyatları

İstanbul'un Kadıköy İlçesi'nin Bostancı Mahallesi'nde 800 metrekarelik yeni bir bina, 1951 yılında 29 bin 500 liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com'un tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları!

İzmir'de "Fikir net: Yücesoy Konsept" sloganıyla Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Konsept projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. Peki, Yücesoy Konsept satılık ev fiyatları ne kadar?

Çekmeköy Park Evleri satılık daire!

Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Çekmeköy Park Evleri satılık daire fiyatları 655 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları!

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları!

Evim Yüksekdağ Esenyurt satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Projede uygulanan indirim kampanyasına göre fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor...

Kartal'da satılık konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da satılın konutların fiyatları 320 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. Bölgedeki konutların geri dönüş süresi 23 yıl.

Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire!

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Kadıköy Transform Fikirtepe satılık daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

Yapıen Bostancı Deluxe satılık!

Toplam 61 adet daireden meydana gelen Yapıen Bostancı Deluxe projesi Bostancı İskelesi'ne beş dakika mesafede inşa ediliyor. Yapıen Bostancı Deluxe satılık daireler için ön talep topluyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire!

Has İnşaat, Albayrak Beton ve Etna İnşaat ortaklığında inşa edilen Aletha Moonpark projesi 284 daireden meydana geliyor. Çekmeköy Aletha Moonpark satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 800 TL'den başlıyor.

Kadıköy Bostancıda satılık bina fiyatları Haberi

Kadıköy Bostancıda satılık bina fiyatları

Kadıköy Bostancı'da 800 metrekare bina 1951 yılında 29 bin 500 liradan satılacakmış... Bostancı'da iki katlı binanın satışa çıkarıldığı dönemde Reşat Altını 39 liradan satılıyormuş...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Bostancı'da 800 metrekarelik yeni bir bina 29 bin 500 liraya satılacakmış. Emirgan'da ise 25 parça arsa toptan satılacakmış.


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...