28 / 03 / 2024

Kadıköy Pırlanta Göztepe projesi

Kadıköy Pırlanta Göztepe projesi

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Erkan İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteren proje 3 bloktan oluşuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Pırlanta Göztepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Toplam 446 adet daireden meydana gelen projede 8 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe teslim tarihi olarak 2016 yılının dördüncü çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi Koçak'ta! Görenler büyülenecek! Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi 

Hadise ''Koçaksa başka'' diyerek Koçak ile bir araya geldi. Koçak pırlanta koleksiyonunun en şık modellerini seçen Hadise'nin pırlanta yüzük ve takı seçimi merak ediliyor. İşte Koçak 14 Aralık 2022 pırlanta fiyat listesi...

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Göztepe Mahallesi 1/5000 plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 109 pafta, 501 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Kadıköy Göztepe'de kentsel dönüşüm tartışması!

Kadıköy'ün Göztepe Mahallesi'nde dönüşüm tartışması büyüyor. Yapıkredi İkramiye Evleri'nin sakinleri ve belediye arasında anlaşma sağlanamıyor...

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Kadıköy Göztepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul'da Kadıköy İlçesi'ne bağlı Göztepe Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Yenitepe Kadıköy Nuhoğlu güncel fiyat Kasım 2017!

İlk etabında satışların tamamlandığı Yenitepe Evleri Kadıköy projesinde  2.etap satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Kadıköy Pırlanta Göztepe projesi Haberi

Kadıköy Pırlanta Göztepe projesi

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Metrobüs ve İDO'ya 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika yakın mesafede inşa edilen proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Pırlanta Göztepe Konutları'nın büyüklükleri 62 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 24 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Evleri Erkan İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 8 bin 774 metrekare olarak belirlenen projede 446 daire ve 34 mağaza yer alıyor. 


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de sosyal tesis, dekoratif havuz, sauna, modern çarşı, yürüyüş parkurları, fitness...