26 / 04 / 2024

Kadıköy ulaşım ağı

Kadıköy ulaşım ağı

Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan, yerel yönetimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demircan, bölgede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değindi.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi 1017 Ada 112 Parsel 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi açıldı!  

Dyk Otomasyon Tekstil Tarım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy 2 Şubesi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öksüz tarafından açıldı.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy ulaşım ağı Haberi

Kadıköy ulaşım ağı

CHP’den Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Demircan yerel yönetimlere ilişkin konuştu. Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre Demircan, Kadıköy’ün güzellileri yanında bazı sorunları olduğunu, Kadıköylülerin son zamanlarda en çok çevre ve hava kirliliğinden şikâyetçi olduklarını söyledi.

Demircan, “İstanbul’un diğer ilçelerinde olduğu gibi; Kadıköy ilçesi ve Kadıköylüler bugün ulaşımdan sağlığa, hava kirliliğinden gürültüye kadar farklı nitelikte ve seviyede sorunlar ve zorluklarla karşı karşıyadır” diye konuştu.

''Kadıköy'de binalar yıkılıyor''

Kadıköy’ün pek çok bölgesinde başlayan ve yıllardır devam eden kentsel dönüşüm faaliyetlerinden bahseden Demircan, “Kadıköy’ün pek çok sokağında yıkım ve yenileme faaliyetleri devam ediyor.  Bina yıkımları, yenileme çalışmaları, hafriyat kamyonları, tahrip edilen kaldırımlar ve yollar, felç olan araç trafiği ve en önemlisi de yaya trafiği sayabileceğimiz başlıca sorunlardır. Ancak şunu da üzülerek ifade...