25 / 04 / 2024

Kadir Bakırtaş

Kadir Bakırtaş

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Tahsin Bakırtaş "Sakın satmayın" dedi, dolar için tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Tahsin Bakırtaş, elinde döviz bulunduranları satmamaları konusunda uyardı ve doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

Kab Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kab Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Yavuz ve Kadir Bakır ortaklığında kuruldu.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi kuruldu!

Bakıroğlu Demir Anonim Şirketi bugün Kadir Bakır tarafından Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makani Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bakırtaş, Anna Loladze ve Maka Rostıashvıllı ortaklığında kuruldu.

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Bakırtaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Korkutata Sokak'ta kuruldu.

Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş İstanbul Metrosu’na Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın ekleneceğini bildirmişti. Peki Bakırköy Beylikdüzü metro hattında son durum ne?

Avukat Kadir Kurtuluş Kat Mülkiyeti Kanunu'nun detaylarını açıkladı!

Avukat Kadir Kurtuluş açıklıyor : Kat Mülkiyeti Kanunu Esasınca Konutlarınızda Bir Tadilat, Bakım Veya Onarım Yapmak İstediğinizde Hangi İdari Prosedürü İzlemeniz Gerekmektedir? Ne Gibi Durumlarda Belediye Onayına İhtiyaç Vardır?

Kadir Topbaş: İstanbul'a özel yasa gerekli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “15 milyonluk İstanbul’un biraz daha farklı bir yasal düzenlemeyle diğer büyükşehirlerden ayrıştırılmasını arzu ediyoruz. Başbakanımız da buna sıcak bakıyor” dedi.

Yenilik Yapı Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Royal Suites Şubesi açıldı!

Yenilik Yapı Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Royal Suites Şubesi, Meral Bakırtaş Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Beşiktaş, Cihannuma Mahallesi'nde kuruldu.

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Avukat Kadir Kurtuluş yeni müteahhitlik kavramını anlattı!

Gayrimenkul sektöründeki tüketici, müteahhit ve devlet üçgeninde hukuki problemlerin nedenlerini Avukat Kadir Kurtuluş’a sorduğumuzda, hukuki boyutun sonuç olduğunu, nedenine bakılırsa ülkedeki müteahhitlik kavramının sorgulanması gerektiğini, belirtti.

Kadir Bakırtaş Haberi

Kadir Bakırtaş

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT...