23 / 04 / 2024

Kadir Coşar

Kadir Coşar

Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Coşar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi, Haymana İş Merkezi'nde kuruldu

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Çocuklar size müjdem var! Karne hediyeleriniz Arçelik'ten!20 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Oliz'e özel karne coşkusu! Çocuklar bu habere çok sevinecek. Bir çok kampanyalı ürün sepetinize indirimli girecek. İşte haberin detayları

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hidden Village Turizm Otelcilik Seramik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdullah Kılıç, İbrahim Coşar ve Kemal Ozan Halat ortaklığında kuruldu.

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Pro Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Eftal Yalın Coşkun tarafından kuruldu.

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şule Coşar ve İrem Şura Coşar ortaklığında kuruldu.

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cşr Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Coşar tarafından kuruldu.

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sortem Çevre Arıtma Sistemleri Montaj Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Coşkun tarafından kuruldu.

Evalorin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evalorin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşar Görücü tarafından kuruldu.

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait arsa ve araziler kiraya verilerek değerlendiriliyor!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Hüseyin Coşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vakfa ait arsa ve arazilerin kiraya verilerek, yapım karşılığı kiralama, kat karşılığı inşaat yöntemleriyle değerlendirilerek gelir elde edildiğini belirtti..

Kadir Coşar Haberi

Kadir Coşar

Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadir Coşar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Coşar Gayrimenkul Dnaışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi, Haymana İş Merkezi,...