29 / 03 / 2024

Kadir Efe kim

Kadir Efe kim

Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe kimdir? Kadir Efe ne zamandan beri, Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor? Efektif Gayrimenkul projeleri nelerdir?

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Kadir Topbaş'ın yerine kim gelecek?

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini açıkladı.

Kadir Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kural Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sünnetçi, Metin Aksoy, Gürhan Aksoy, Osman Kadir Efe tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Kadir Efe kimdir?

Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Efe kimdir? Kadir Efe ne zamandan beri, Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor? Efektif Gayrimenkul projeleri nelerdir?

Kadir Topbaş: Rica ediyorum 3 gün toplu taşımayı tercih edelim!

Okulların açılmasına rağmen İstanbul’da ciddi bir trafik sorunu yaşanmadığını belirten Başkan Kadir Topbaş, uyarıları dinledikleri için İstanbullulara teşekkür etti

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Akademisi 5 Ekim'de başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları ile mesleki gelişim olanağı buluyor ayrıca programlarla sektöre yetkin insan kaynağı, özellikle genç yöneticiler kazandırılıyor

Kim marketler zinciri 2 yeni şube açtı!

Kim marketler zinciri 2 yeni şube daha açarak 67 mağazaya ulaştı...

Kadir Topbaş'ın yengesi vefat etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yengesi bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti...

Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları'nda kazananlara daire verdi!

Başkan Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları’ndan altın madalya alarak milli gururumuz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin lisanslı sporcusu Servet Tazegül'e Kiptaş’tan daire hediye etti

Kadir Topbaş: Sarıyer'de kentsel dönüşüm başlayacak!

Kadir Topbaş: Kentsel dönüşümde Derbent'te yaptığımız çalışmalarda, bu bölgelerde yaşayan, yerleşmiş gecekondu nitelikli olan yerlerin hiçbiri mağdur olmayacak. 1600 konut dağıtılacak

Kadir Topbaş: İstanbul'da 2016'da bireysel araç ihtiyacı kalmaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte yürütülen toplu taşıma projeleriyle birlikte 2016 yılında bireysel araç kullanma ihtiyacının kalmayacağını savundu.

Kadir Topbaş: Ulaşım problemini çözeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 bin 600 metre uzunluğundaki Ataşehir-Ümraniye metro hattının etüt çalışmalarının yapıldığını belirterek, "Ulaşım en büyük problem. İnşallah çözeceğiz." dedi

Kadir Efe kim Haberi

Kadir Efe kim

Kadir Efe kimdir?

Kadir Efe; 1964 yılı Şebinkarahisar doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Elektrik Mühendisliği okuyan Kadir Efe 1983 yılında Başak Demir Ltd. şirketinde Kurucu Ortak olarak iş hayatına başladı. 


Efe, 1989–1994 yıllarında aile şirketi olan Özefe Demir Sanayi’nde Fabrika Müdürü, 1994–1997 yıllarında ithal sac ve demir ticareti yapan Efemet Demir Çelik Endüstrisi’nde Genel Müdür, 1997–1998 yıllarında Efesan Demir Sanayi ve Efesan Grup firmalarında Koordinatör olarak çalıştı. 


1999 yılından bu yana Efesan Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.  Efe, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve 35. Grup Meslek Komite üyesidir. 


Kadir Efe, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.


Efektif Gayrimenkul yönetim kurulu:

Kadir Efe – Efesan Grup Başkanı

Tevabil Üstündağ – Efesan Grup Genel Koordinatörü

Necmi Özerdem – Efesan Grup Mali Kontrol ve İç Denetim Grup Müdürü

Sadun...