23 / 04 / 2024

kadir ersoy inşaat şirketi

kadir ersoy inşaat şirketi

Kadir Ersoy Mimarlık İnşaat Dekorasuon Ticaret Limited Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Kadir Ersoy tarafından kuruldu...

İnşaat Yüksek Mühendisi Erseli Ersoy vefat etti! 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu inşaat yüksek mühendisi Erseli Ersoy hayatını kaybetti.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını açıyoruz” dedi. Peki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Yeni AKM'nin inşaatı yıl sonuna kadar bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) inşaatını yıl sonuna kadar bitireceklerini, AKM'nin dünyanın sayılı kültür merkezlerindeki gibi içerisinde konsept birimin bulunduğunu ve yüksek teknolojideki sahnesi olan bir merkez olacağını söyledi.

5 başlıkta koronavirüsün inşaat sözleşmelerine etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stj.Av. Beste Karakoç, "Koronavirüsün inşaat sözleşmelerine etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte 5 başlıkta koronavirüsün inşaat sözleşmelerine etkisi...

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Bülent Ersoy inşaat sektörünün de 'Diva'sı!

Birçok gayrimenkul yatırımı bulunan Bülent Ersoy, inşaat sektörüne girdi. 22 adet kule vinci satın alan Ersoy, müteahhitlere ve belediyelere kiraya veriyor.

Rami Kışlası projesinin inşaatına hız verildi!

Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rami Kışlası projesinin inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ersoy, Projeyi çok hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Kışla, Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak'' diye konuştu.

Tekirdağ Sebze ve Meyve Hali inşaatında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Toptancı Sebze ve Meyve Hali' inşaatını inceledi.

Kadir Topbaş 3. Havalimanı'nın inşaat alanını gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, inşaatı devam eden 3. Havalimanı'nda büyükelçilerle buluştu. Topbaş, bölgede gerçekleşen toplantının ardından 3. Havalimanı şantiye alanını gezdi.

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

İnşaat sektörüne 10 maddelik çözüm önerisi!

Sabah Gazetesi'nin geniş katılımlı toplantılarına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gibi üst düzey yöneticiler inşaat sektörüne çözüm önerileri sundu.

kadir ersoy inşaat şirketi Haberi

kadir ersoy inşaat şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane fabrika spor salonu ve sosyal tesis inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Üsküdar Sultantepe Mahallesi Selman-i Pak Caddesş NO:87 Daire NO:5 adresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kadir Ersoy tarafından...