18 / 04 / 2024

kadir ersoy mimarlık şirketi

kadir ersoy mimarlık şirketi

Kadir Ersoy Mimarlık İnşaat Dekorasuon Ticaret Limited Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Kadir Ersoy tarafından kuruldu...

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kc Group Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çelik tarafından kuruldu.

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Arser Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Arser Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de İzel Arlı ve Kadir Uysal ortaklığında kuruldu.

Aklife Mimarlık İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aklife Mimarlık İnşaat Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir  Akkaya tarafından kuruldu.

Lamekan Studio Mimarlık Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lamekan Studio Mimarlık Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Furkan Bayram tarafından kuruldu.

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Home Office Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  Kadir Gültepe tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Eserler Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eserler Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Silsüpür tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Ykl İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykl İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Yekeler ve Kadir Kol ortaklığında kuruldu.

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi kuruldu!  

3k Mimarlık Ve Dizayn Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Koray Küçükali ve Mustafa Hüsrev Şahan ortaklığında kuruldu.

kadir ersoy mimarlık şirketi Haberi

kadir ersoy mimarlık şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane fabrika spor salonu ve sosyal tesis inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Üsküdar Sultantepe Mahallesi Selman-i Pak Caddesş NO:87 Daire NO:5 adresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Kadir Ersoy tarafından...