26 / 04 / 2024

Kadir Karataş kim

Kadir Karataş kim

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karataşer tarafından kuruldu.

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Kadir Karatağ tarafından kuruldu.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Kadir Karataş, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş görevinden istifaen ayrıldı ve istifası onaylandı.

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Vakıf GYO'nun Denetim Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı, üyeliğine Rifat Demirbaş, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı, üyeliğine Kadir Karataş Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı üyeliğine Ahmet Yılmaz seçildi.

Kadir Topbaş'ın yerine kim gelecek?

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini açıkladı.

Kadir Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

VSM Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VSM Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Göltaşı, Kadir Karataş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Başaran Sokak'ta kuruldu

Kadir Topbaş: İstanbul demir ağlarla örülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2013 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde yeniden aday olmak istediğini açıklayan ilk başkan oldu. Topbaş, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olacağını da açıkladı.

Kadir Topbaş: Rica ediyorum 3 gün toplu taşımayı tercih edelim!

Okulların açılmasına rağmen İstanbul’da ciddi bir trafik sorunu yaşanmadığını belirten Başkan Kadir Topbaş, uyarıları dinledikleri için İstanbullulara teşekkür etti

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Akademisi 5 Ekim'de başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi Sertifika Programları ile mesleki gelişim olanağı buluyor ayrıca programlarla sektöre yetkin insan kaynağı, özellikle genç yöneticiler kazandırılıyor

Kim marketler zinciri 2 yeni şube açtı!

Kim marketler zinciri 2 yeni şube daha açarak 67 mağazaya ulaştı...

Kadir Topbaş'ın yengesi vefat etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yengesi bir süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti...

Kadir Karataş kim Haberi

Kadir Karataş kim

Kadir Karataş kimdir?
15 Ekim 1971 tarihinde doğan Kadir Karataş, 1996 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da mali analist yardımcısı olarak işe başladı. Karataş, aynı bankada İç Kontrol Başkanlığı Kontrolör, Kasımpaşa, Cağaloğlu, Salıpazarı Şubelerinde yöneticilik yaptı. 

Kadir Karataş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü mezunu olan Kadir Karataş, 1996 yılından itibaren VakıfBank’ta çeşitli birim ve şubelerde mali analist, kontrolör, müdür ve başkan unvanlarıyla görev yaptı. 

13 Ağustos 2020 tarihinde Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Karataş, İnsan Kaynakları ve Kurumsal Gelişim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyordu. 

Dün yayınlanan KAP açıklamasında Kadir Karataş'ın Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş görevinden istifaen ayrıldı ve istifası onaylandı.

Kadir Karataş, Vakıf GYO'dan...