20 / 04 / 2024

kadırga spor salonları

kadırga spor salonları

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adidas spor ayakkabısı A101'de kaç Lira? İşte A101 7 Nisan 2022 fiyat listesi!

A101 Adidas markalı erkek kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden müşterilerinin beğenisine sundu. Peki A101'de Adidas spor ayakkabısı kaç lira? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı 7 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Adidas spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Adidas spor ayakkabısı fiyat listesi!

A101 Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Adidas markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

kadırga spor salonları Haberi

kadırga spor salonları

Fatih Kadırga Limanı Caddesi’nde yer alan ve 856 öğrencinin öğrenim gördüğü Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yer alan uygun alana Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor. Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 910 metrekare içerisinde projelendirilen salon, basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılacağı şekilde tasarlanacak ve 164 kişi seyirci kapasiteli olacak.

Teleskopik katlanır tribün, istenildiği zaman sahne olacak şekilde tasarlandığından spor salonu konferans ve müzik etkinlikleri gibi çok amaçlı etkinliklerde de hizmet verecek. Spor salonunda, müsabakalara katılacak sporcular için bay – bayan soyunma odaları ve ıslak alanlar ile depo da yer alacak.

15 Çok Amaçlı Salon Gençlere Hizmet Veriyor

Yatırımlarına devam eden Fatih Belediyesi gençlerin eğitim ve öğretimlerinin yanında, onların sosyal anlamda da kendilerini geliştirmesini önemsiyor. Bu sebeple de...