16 / 04 / 2024

Kadirin Ağaç Evleri nerede

Kadirin Ağaç Evleri nerede

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kadir'in Ağaç Evleri bu yıl da fuarda yerini alıyor..

Kadir'in Ağaç Evleri, EMITT Turizm Fuarı'nda sergilenecek!

Türkiye'de alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Yalova Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi. Piyalepaşa İstanbul güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri 2017 fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Projesi 2017 fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Vade farksız 24 ay ya da 36 ay ödeme yapılabilen Piyalepaşa Evleri'nde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu satılık ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Konutları 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçeneklerde tasarlandı. Projede daire fiyatları 786 bin 900 TL'den başlıyor...

Polat Holding Piyalepaşa Evleri ödeme planı!

Polat Holding Piyalepaşa Evleri ödeme planı kapsamında 0,45 faizle 120 ay taksitli ödeme avantajı sunuluyor...

Kadirin Ağaç Evleri nerede Haberi

Kadirin Ağaç Evleri nerede

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi. Olympos'un Türk turizmine kazandırılmasında öncülük eden Kadir'in Ağaç Evleri'nin mimarı Kadir Kaya "Her yıl yurt dışında fuarlara katılıyorum. 

Türkiye'de alternatif turizmin olduğunu katıldığı fuarlarda yabancılara anlatmaya çalışıyorum. EMİTT'te de hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler, ağaç evlerde tatil yapmanın nasıl bir şey olduğunu soruyorlar. 

Doğayla iç içe tatil yapmak isteyen herkesin vazgeçilmez adresiyiz. Hem dünyanın dört bir tarafından gelen insanlar burada ortak bir platformda buluşuyor hem de tırmanış, dalış, kano gibi doğa sporları yapma imkanı buluyorlar" diye konuştu. Kadir'in Ağaç Evleri'nin dünyanın en iyi hosteli seçildiğini de belirten...