19 / 04 / 2024

Kadir'in Ağaç Evleri alternatif turizmin gözdesi!

Kadir'in Ağaç Evleri alternatif turizmin gözdesi!

TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Kadir'in Ağaç Evleri bu yıl da fuarda yerini alıyor..



TÜRKİYE'DE alternatif turizmin merkezi olarak gösterilen Antalya Olympos'taki ağaç evler yıllardır EMİTT'te ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Bu yıl da fuardaki yerini alan Kadir'in Ağaç Evleri, yerli ve yabancı alternatif turizm tutkunlarının ilk adresi. Olympos'un Türk turizmine kazandırılmasında öncülük eden Kadir'in Ağaç Evleri'nin mimarı Kadir Kaya "Her yıl yurt dışında fuarlara katılıyorum. 

Türkiye'de alternatif turizmin olduğunu katıldığı fuarlarda yabancılara anlatmaya çalışıyorum. EMİTT'te de hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler, ağaç evlerde tatil yapmanın nasıl bir şey olduğunu soruyorlar. 

Doğayla iç içe tatil yapmak isteyen herkesin vazgeçilmez adresiyiz. Hem dünyanın dört bir tarafından gelen insanlar burada ortak bir platformda buluşuyor hem de tırmanış, dalış, kano gibi doğa sporları yapma imkanı buluyorlar" diye konuştu. Kadir'in Ağaç Evleri'nin dünyanın en iyi hosteli seçildiğini de belirten Kadir Kaya, yabancı birçok gazete tarafından tatilde gidilecek yerlerin başında gösterildiklerini kaydetti. 


Star


Geri Dön