19 / 04 / 2024

Kadriye Akıncı

Kadriye Akıncı

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Akıncı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Mahallesi, Demirciler B3 Blok Sokak'ta kuruldu.

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Arsa almak isteyenler dikkat! 241 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Uşak ili Sivaslı Belediye Başkanlığı, Uşak ili, Sivaslı ilçesi, Akıncılar ve Evrenli mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte tüm detaylar ve o arsaların fiyatları...

Kentsel dönüşümde finansman modelleri neden önemli? Beher metrekare pay senedi nedir?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, Kentsel Dönüşüm Finansman Modelitesi olarak beher metrekare pay senedini kaleme aldı. Peki beher metrekare pay senedi nedir? İşte o sorunun yanıtı...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

TOKİ'den Sivas'a yeni proje müjdesi! O ilçeye 276 ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar'da 276 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Sivas'a 276 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadriye Akıncı Haberi

Kadriye Akıncı

Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Akıncı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organizasyon Sanayi Mahallesi, Demirciler B3 Blok Sokak'ta kuruldu.


Rose World İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...