19 / 04 / 2024

Kağıthane Harmantepe Mahallesi imar değişikliği

Kağıthane Harmantepe Mahallesi imar değişikliği

İstanbul Kağıthane İlçesi'ne bağlı Harmantepe Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilşikin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kağıthane'de arsa satılıyor! Arsa alacaklara Eylül bombası! 

İstanbul ili Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

İBB Kağıthane'de arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kağıthane Merkez Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kağıthane İlçesi, Merkez Mahallesi, 7022 ada, 2 parsel ve 7023 ada, 1 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kağıthane'de 2 milyon 272 bin TL'ye arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı!

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Çağlayan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Kağıthane Harmantepe Mahallesi imar değişikliği Haberi

Kağıthane Harmantepe Mahallesi imar değişikliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane İlçesi, Harmantepe Mahallesi, 6662 adadaki (6663 ada, 1 parsel yanı ) tescil dışı yeşil alana ilişkin 1/5000 ölçekli 07 Aralık 2017 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıktı. İmar planı 28 Şubat 2018 tarihinde askıdan indirilecek.

Plan değişikliği onama sınırı Kağıthane ilçesi, Harmantepe Mahallesi, tescil dışı (yeşil) alan ve çevresi sınırıdır.

Plan değişikliği onama sınırı içerisindeki alanın, zemin üstü açık ve yeil alanlar, zeminaltı katlı otopark alanıdır.

İmar planı değişikliği için...