26 / 04 / 2024

kağıthane markalı projeler 2018

kağıthane markalı projeler 2018

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane'nin değeri markalı projelerle artıyor!

Ferko, Kağıthane’de inşa ettiği son projesi Ferko Line’ı 2018’in son çeyreğinde tamamlayacak. Ferko Line projesinin toplantısında konuşan Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Kağıthane'nin değerinin markalı projelerle arttığını söyledi.

Tüm mega projeler Kağıthane'den geçiyor!

Kamuoyu araştırmalarına göre Türkiye'nin halka en yakın belediye başkanı seçilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Greenox Residence Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane’de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Kağıthane gayrimenkul yatırımcıların dikkatini çekiyor!

İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor.

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı ihalesi 26 Kasım'da!

İstinye - İTÜ - Kağıthane Metro Hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihalesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Casada Yapı Kağıthane'de 3 yeni proje yapacak!

Casada Yapı Kağıthane bölgesinde 3 yeni konut projesine imza atacak. Projeler Casada Residence 9620, Casada Residence 6209 ve de Casada Residence 6007 olarak adlandırıldı.

Sinpaş Flat Ofis Kağıthane satışa çıkıyor!

Sinpaş Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kağıthane adlı projesini lanse edecek.

Ege Yapı Group Kağıthane'de karma projeye başlayacak!

Ege Yapı Group yakın zamanda Yedikule ve Kağıthane'de karma projeler gerçekleştirecek. 550 milyon lira yatırım değerine sahip olacak Kağıthane projesinin haziran ayında ön satışa çıkması planlanıyor.

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule projelerine 2015'te başlıyor!

Cityscape Global 2014 Fuarı’na katılan Egeyapı Group, iki yeni projesine 2015'te başlayacak. Projeler, Yedikule ve Kağıthane'de yer alacak. Firma 2016'da da Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme start verecek.

24 Gayrimenkul Kağıthane'de yeni bir projeye başlayacak!

‘24’ markalı projeleriyle ilerleyen şirket, Kağıthane’de 400 stüdyo daireden oluşan bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Kağıthane tünelinin girişinde inşa edilecek proje, Bilgi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olacak.

kağıthane markalı projeler 2018 Haberi

kağıthane markalı projeler 2018

İstanbul'da son 5 yılın gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Cendere Caddesi hattında birçok konut ve ofis projesi hayata geçiriliyor.

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı bölgenin değerini artıran diğer önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor. 

1. Resim Modern

Ortadoğu Grup imzası taşıyan Resim Modern projesi Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde E-5 karayoluna 10 dakikalık yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Proejde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. 

Fiyatların 269 bin TL'den başladığı  Resim Modern projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projenin içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor salonu, kapalı çocuk oyun alanı, fitness center, sauna, çocuk parkı, basketbol sahası, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, yeşil alan, özel çevre düzenlemesi, açık otopark, kapalı otopark, misafir otoparkı, yürüyüş yolları, peyzaj alanları...