29 / 03 / 2024

kağıthane toki 2020 projesi

kağıthane toki 2020 projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

Yeşil GYO Kağıthane Elexia Levent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 6087 ada 13 nolu parselde yer alan 27 adet bağımsız bölümde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1223 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane Seyrantepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Seyrantepe Mahallesi, 7751 ada komşuluğundaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Kağıthane'de yatırımlar için bütçe onaylandı!

Kağıthane Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı, 2020 Mali Yılı Performans Programı ve 2020 Mali Yılı ile izleyen iki yılın Gelir-Gider Bütçesi yapılan görüşmeler sonrasında mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

İstova Kağıthane'de teslim tarihi yaklaşıyor!

Kağıthane'de 7 dönüm alan üzerinde 80 bin metrekare inşaat alanına sahip İstova Kağıthane'de teslim tarihi yaklaşıyor. Proje teslim tarihi Temmuz 2020...

İstova Kağıthane'de teslimler Temmuz 2020'de!

Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm bölgesi Kağıthane'de hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi 5.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin Temmuz 2020'de yapılması planlanıyor.

kağıthane toki 2020 projesi Haberi

kağıthane toki 2020 projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için düğmeye başladı.

ÇED sürecinin başladığı TOKİ Kağıthane projesinde 694 adet konut ve 57 adet dükkan yer alacak.

Arsa alanı 29 bin 355 metrekare olarak belirlenen proje için mevcut halde bulunan yapılar Belediye ekipleri tarafından yıkılacak ve proje alanı TOKİ’ ye boş olarak teslim edilecek.

İnşa edilecek olan tüm yapıların (konut yapıları, depo, makine daireleri, trafo yapıları, site giriş yapıları, kapıcı daireleri, sosyal donatı yapıları) konut yapılarında tünel kalıp ve diğer yapılarda karkas yapım sistemlerine uygun olarak inşa edilmesi planlanıyor.

Hayata geçirilecek yapılar 2. Derece deprem bölgesinde bulunmakta olup temellerin radye jeneral temel sistemi ile inşa edilmesi planlanıyor. İnşaat yapım tekniği Avan ve uygulama projeleri bu emsal uygun olarak,...