05 / 05 / 2024

kağıthanedeki ofisler

kağıthanedeki ofisler

JLL Türkiye ofis pazarındaki değişen trendleri ortaya koyuyor. İstanbul'da Levent - Maslak hattındaki merkezi iş alanıyla birlikte aktif raylı taşıma sisteminin olduğu bölgelere olan talep artıyor.

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Premier Kampüs Kağıthane ödeme şekli!

Premier Kampüs Kağıthane'de 45 metrekarelik ofisler 162 bin dolar + KDV'den başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırımla hayata geçirildi...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık!

Daire teslimlerinin Ocak ayı 2019 yılında yapılması planlanan projede 231 adet ofis, 48 adet dükkan ve 173 odalı otel bulunuyor. Kağıthane Ferko Line Ofisleri satılık ofisler 95 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

Daire alanlarının 57 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. Projede 205 konut, ticari alan ve ofisler bulunuyor. Peki DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde konutların yanı sıra, dükkan ve ofisler de yer alıyor. Proje web sitesi üzerinden ön talep topluyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi nerede?

Flatofis Kağıthane'de ofislerin metrekaresi 3.500 dolardan satılıyor!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane’de ofisler metrekaresi 3.500 dolardan satışa sunuldu.

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi!

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi Cendere Vadisi üzerinde inşa ediliyor. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen projede yer alan ofisler müstakil kullanıma uygun bir mimariye sahip.

Flat Ofis Kağıthane nerede?

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Egeyapı Group Kağıthane'de ön satışlar Haziran'da başlayacak!

Ön talep sürecinin devam ettiği Egeyapı Group Kağıthane projesinde ön satışlar Haziran'da başlayacak. Proje kapsamında konutlar, ofisler, rezidans daireler, ticari üniteler ve alışveriş merkezi bulunacak.

Relux Vogue 22 Kağıthane Altunbüken İnşaat tarafından inşa edilecek!

Relux Vogue 22 projesi; Avrupa Yakası'nda Kağıthane'de Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Henüz projelendirme aşamasında olan Relux Vogue 22 projesinde evler ve ofisler bulunuyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci başladı!

Rezidans daireler, konutlar, ofisler, dükkanlar ve AVM'den meydana gelecek olan Ege Yapı Kağıthane projesinde konutlar ve dükkanlar için ön talep süreci başladı. Projenin 2015 yazında satışa çıkması hedefleniyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesi!

Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesi fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan ofislerin teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek. Projede küçük - orta - büyük boy ofisler bulunuyor.

kağıthanedeki ofisler Haberi

kağıthanedeki ofisler

75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 53 bin çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veren JLL ofis pazarının nabzını tutuyor. JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller, Türkiye Araştırma ve Stratejik Danışmanlık Direktör Yardımcısı Burçin Yüdıran Sezen, Türkiye Ofis ve Lojistik Hizmetleri Direktör Yardımcısı Gün Gökkaya ve JLL Türkiye Ofis Hizmetleri Müdürü Mahir Mermer'in katılımıyla "Ofisler Metro ile Doluyor" raporu açıklandı. Rapor ile ofis pazarı görünümü değerlendirildi ve ofis trendleri ortaya koyuldu. 


Ofis kiralarını artırıyor!


Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, metro projelerinin olduğu bölgelere artan arz ve taleple birlikte kira oranlarında da bir artış eğilimi olduğunu belirtti. Alkaş, "2009 yılında metro hattının Maslak bölgesine hizmet venneye başlamasıyla birlikte o bölgeye yönelik kiracı taleplerinde...