24 / 04 / 2024

Kahramankazan oto sanayi inşaatı

Kahramankazan oto sanayi inşaatı

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surmed İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Atik Tikre ve Mehmet Fırat Zaman ortaklığında kuruldu.

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar 35 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 37 Elektrik Yangın Malzemeleri Ve Oto Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mert Kurt tarafından kuruldu.

Artuç Kardeşler Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuç Kardeşler Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Enes Artuç ve Yasin Artuç ortaklığında kuruldu.

Birhanlar Petrol Oto Yedek Parça İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhanlar Petrol Oto Yedek Parça İnşaat Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzatlı İnşaat Elektrik Tekstil Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sercan Sava tarafından kuruldu.

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Parçaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ethem Taşın tarafından kuruldu.

Kahramankazan oto sanayi inşaatı Haberi

Kahramankazan oto sanayi inşaatı

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla toplantı yaptı. HaberAnkara'da yer alan habere göre; Başkan Oğuz ve esnaflar, ilçeye yeni inşa edilecek oto sanayi sitesinin proje sunumunu inceleyerek fikir alışverişi yaptı. 

Kahramankazan Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya oto sanayi esnafları katılım sağladı. Toplantı dahilinde ilçeye yeni yapılacak olan yeni oto sanayi sitesinin proje sunumu gerçekleştirildi. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve esnaflar projeyi inceleyerek fikir alışverişinde bulundular. Başkan Oğuz, bir araya geldiği oto sanayi esnafının talep ve görüşlerini de dinleyerek, taleplere ilişkin notlar aldı.

“Esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanında olacağız” 

Başkan Oğuz, belediye olarak ilçedeki esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek “Bu doğrultuda tüm esnaf gruplarımızla olduğu gibi oto sanayi esnafımızla da bir araya...