28 / 03 / 2024

Kahramanmaraş iş kazası

Kahramanmaraş iş kazası

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta feci olay! İnşaattan düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ta bir işçi, iskelenin çökmesi sonucu inşaattan düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş'ta 14. kattan düşen işçi öldü!

Kahramanmaraş'ın 12 Şubat Mahallesi'ndeki bir inşaatın 14. katında kalıp işi yapan Hasan Kılıç (33), henüz belirlenemeyen bir nedenle aşağı düştü. Briket yığınların üzerine düşen işçi olay yerinde feci şekilde can verdi.

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

Çalışanlar dikkat! Malulen emekli olabilirsiniz!

Çalışma hayatında normal emeklilik dışında sıkça görülen bir durum da malulen emeklilik. Çalışma hayatına atılan bir kişinin sonradan hastalık ya da iş kazası gibi durumlarda yararlanabildiği bu hakla ilgili her şeyi biliyor musunuz? Bilmiyorsanız işte detaylar…

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

Belediyeden 6 taksitle arsa fırsatı!

Kahramanmaraş İli Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı Kahramanmaraş Çiğli'de yer alan arsayı altı taksitle satışa çıkardı.

4000 TL maaşı sakın kaçırmayın! Başvuru yapın anında maaşınız bağlansın!

Maaş alma fırsatını yakalayın. 3500-4000 TL arasında maaş alabilirsiniz. Sigortalıların iş kazası veya meslek hastalığı sonucunda iş yapamayacak duruma gelen kişiler malulen emekli olabiliyor. İşte detaylar!

Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait 154 kV Menzelet HES-Çağlayan Enerji İletim Hattı projesi kapsamında güzergaha isabet eden taşınmazların Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Kahramanmaraş için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kahramanmaraş ili için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31528 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bodrum Kalesi'nde iş kazası: 2 işçi yaralandı!

Bodrum'da restorasyon çalışmaları devam eden Bodrum Kalesi'ndeki iş kazasında 2 işçi yaralandı.

Mersin'de iş kazası: inşaat işçisi havada asılı kaldı!

Mersin'de bir binanın dış cephesini boyayan işçi, iskele halatının kopmasının ardından emniyet kemeriyle havada asılı kaldı. İşçi güvenlik önlemi ile yere düşmekten son anda kurtuldu.

Balıkesir Burhaniye'de inşaat kazası! 1 yaralı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bir inşaatta yaşanan iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Kahramanmaraş iş kazası Haberi

Kahramanmaraş iş kazası

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazalarına ve sonuçlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Aycan, sorusunun Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

MHP'li Aycan, ''Kahramanmaraş inşaat sektörünün yoğun olduğu şehirlerden biridir. Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe iş kazaları ölümlere ve yaralanmalara sebep olmaktadır. Kahramanmaraş'ta son yıllarda inşaat sektöründe ölümlerin arttığı belirtilmektedir'' diye konuştu. 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın soruları:
1- Kahramanmaraş'ta son 5 yılda yıllara göre inşaat sektöründe kaç iş kazası olmuştur? 

2- Kahramanmaraş'ta bu kazalarda yıllara göre ölen veya yaralanan işçi sayısı  nedir? 

3- Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe kayıt dışı çalışanların durumu ve iş  kazaları ile ilgili bilgiler var mıdır? 

4- Kahramanmaraş'taki inşaat sektöründe yaşanan iş kazalarının nedenleri nelerdir? 

5- Kahramanmaraş'ta gerçekleşen kazalarda iş...