19 / 04 / 2024

Kahramanmaraş yatırım

Kahramanmaraş yatırım

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi Tematik Mutfak Müzesi'nin açılışına katıldı. Kaynak, Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak önemli bir eserin içinde olduklarını belirtti.

Kahramanmaraş'ta projeler tanıtıldı!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve içişleri Bakanlığı Celalettin Güvenç, Onikişubat Belediyesi imar Komisyonu üyeleri ile bir araya geldi. Güvenç, Kahramanmaraş Mimarlar Odası Tarihi Uzunoluk Hamamı ve Kale için fikir projesi ve önerisini üyelerle paylaştı.

Ürdün'den Kahramanmaraş‘a 20 milyon dolarlık yatırım!

Ürdün menşeli Anadolu Dağları Madencilik Ltd. Şti. (Anatolia Mountains Marble Company) Yönetim Kurulu Başkanı Anwar Sbeih, mermer kalitesine göre bölgeye 5 ile 20 milyon dolar arasında değişen bir yatırım yapacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş yeniden doğuyor!

Kahramanmaraş'ın ihtiyaçlarına cevap veremez hale gelen, 1980'li yıllardan kalma imar planını değiştirerek, 30 yıllık projeksiyonla 2040 yılına kadar şehrin geleceğini planlandı. Onaylanan yeni imar Planı uyarınca yer tahsisi gerçekleştirildi.

Türk savunma sanayisinden deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım!

Türk savunma sanayisi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde zarar gören şehirlerde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayarak 8 milyar liralık yatırım imzalayacak.

Kahramanmaraş'ta sanayiciler yatırım için arazi arayışında!

Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş'ta yatırım yapmak isteyen sanayicilerinin arazi bulamadığını dile getirdi. 

Kahramanmaraş'a yılın ilk yarısında 140 milyon TL'lik yatırım!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, eğitimden- ulaşıma, kültürden-yeşil alana kadar birçok alanda yatırım yaptıklarını ve bunun devam edeceğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta 2017 yatırım yılı olacak!

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, kentin atağa geçtiği yatırım teşviki başvurularında geçen yıl 4 kat artış yakaladığını belirterek, Kahramanmaraş için 2017’nin yatırım yılı olacağını ifade etti.

İskur Denim'den Kahramanmaraş’a 50 milyon dolarlık yatırım!

İskur Denim, 50 milyon dolarlık yatırımla yeni bir denim yatırımına imza attı. İskur Denim, günde 2 bin 500 ton kapasiteli arıtma tesisi kurarak çevreye zarar vermeden faaliyetini sürdürecek.

Vatandaş gayrimenkul yatırımı yaparken dikkat etmeli!

Emlak piyasasında yatırım yapmak isteyen yatırımcılara uyarılarda bulunan Kahramanmaraşlı emlakçı Ayhan Nergiz: "Emlak güven gerektiren bir iştir, vatandaş yatırım yapmadan dikkat etmeli" diye konuştu.

Sunguroğlu Grup Güneydoğu'da 2 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kahramanmaraş'ta ve Muğla'da işletmeleri bulunan Sunguroğlu Grup, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yatırım yapmayı planlıyor. Mehmet Sungur, 2016 yılında Güneydoğı'da 2 milyon dolarlık yatırım yaparak, maden ocağı ve işletme tesisi kuracağını söyledi.

Katar Kahramanmaraş'ta kömür yatırımı yapacak!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Afşin Elbistan Santralı malum çevreyle alakalı bir kısım haklı hassasiyetlerin oluştuğu bir santraldır.İnşallah Kahramanmaraş’a önümüzdeki kısa vadede yaklaşık 4 yıl içerisinde 3.6 milyar dolarlık daha yatırım yapılacak.

Ürdün'den Kahramanmaraş‘a 20 milyon dolarlık yatırım!

Ürdün menşeli Anadolu Dağları Madencilik Ltd. Şti. (Anatolia Mountains Marble Company) Yönetim Kurulu Başkanı Anwar Sbeih, mermer kalitesine göre bölgeye 5 ile 20 milyon dolar arasında değişen bir yatırım yapacaklarını söyledi.

Elbistan'daki mermer yataklarına 20 milyon dolarlık yatırım!

Ürdün menşeli Anadolu Dağları Madencilik Ltd. Şti. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı İncecik Mahallesi'ndeki mermer yataklarını ekonomiye kazandırmak amacıyla bölgede çalışmalara başladı. Firma, bölgeye 5 ile 20 milyon dolar arasında yatırım yapaca

Rönesans Gayrimenkul Yatırım 4 projeye 250 milyon euro aktarıyor!

Rönesans Holding'in gayrimenkullerini topladığı Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), yılın son çeyreğinde Kahramanmaraşta yeni bir AVM projesinin inşaatına başlamayı planlıyor

Kurteks A.Ş, 142 milyon dolarlık enerji yatırımı yapacak!

Kahramanmaraşta tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kurteks A.Ş, 3ü hidro elektrik, 2si rüzgar enerjisi olmak üzere toplam 142 milyon dolarlık yatırımı hayata geçirecek

KİPAşž 860 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Kahramanmaraşlı Kipaş Holding, bu yıl 300 milyon dolarlık yatırımını üretime sokacağını, farklı sektörlerde de 420 milyon avroluk (559 milyon dolarlık) yatırım gerçekleştireceğini açıkladı

Kahramanmaraş yatırım Haberi

Kahramanmaraş yatırım

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Şuanda küresel dünyanın gittiği yön itibari ile çocuklarımızı televizyona mahkum eden bilgisayar başına mahkum eden bir dönemde kültürümüzü yaşayan kültür haline getirecek böyle çalışmalar gerçekten de yarınlarımıza yatırımlarımızdır." dedi.


Kaynak, Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi Tematik Mutfak Müzesi açılışında yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak önemli bir eserin içinde olduklarını söyledi.


Kahramanmaraş'ın Anadolu'da tarihin en kadim kentlerinden biri olduğunu belirten Kaynak, "Bir şehre o vasfı veren, her hangi bir yerden farklı kılan her şeyiyle,  mimarisiyle, yemek kültürüyle, mutfak kültürüyle, kılık kıyafetiyle her şeyiyle farklı kılan işlerin bütününe o şehrin kültürü diyoruz. Şuanda küresel dünyanın gittiği yön itibari ile çocuklarımızı televizyona mahkum eden bilgisayar başına, laptop başına, tablet başına mahkum eden bir dönemde kültürümüzü yaşayan kültür haline getirecek böyle çalışmalar...