20 / 04 / 2024

kahramanmaraşa yeni terminal binası müjdesi

kahramanmaraşa yeni terminal binası müjdesi

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 121 konutluk 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 697 yeni konut geliyor! 

Dar gelirliler için toplamda 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta da 697 konut inşa edecek. 

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni proje müjdesi! Tarihler belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'a 136 yeni iş yeri geliyor! Tarih resmen belli oldu!

Kahramanmaraş Türkoğlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 136 iş yeri inşa ettirecek. İşte ayrıntılar...

kahramanmaraşa yeni terminal binası müjdesi Haberi

kahramanmaraşa yeni terminal binası müjdesi

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.


AK Parti Grup Başkanvekilliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı döneminde önemli hizmetlere imza atan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yeni yatırımın müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu.


Kahramanmaraş Havaalanının terminal binalarının yetersizliği nedeniyle yapılan çalışmanın ardından, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından yatırımın programa alındığını ifade eden Ünal, ihalenin 12 Temmuz 2016 tarihinde yapılacağını kaydetti.


‘Kahramanmaraş Havalimanı Terminal Binası ve Mütemmim Tesisler’ Yapım işi adı altında düzenlenecek ihale ile yeni havalimanı terminal binası, dış hatlar terminali, apron, itfaiye binası ve kontrol kulesi inşa edilecek. Yaklaşık...