18 / 04 / 2024

Kalafatoğlu Dış Ticaret adres

Kalafatoğlu Dış Ticaret adres

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kalafatoğlu Dış Ticaret ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Halitoğlu Bulut Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halitoğlu Bulut Tekstil Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tunay Bulur tarafından kuruldu.

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Grup İnşaat Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Muhammet Enes Karabul ortaklığında kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kurumahmutoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamed Boumahdı tarafından kuruldu.

Kalafatoğlu Dış Ticaret adres Haberi

Kalafatoğlu Dış Ticaret adres

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi konusu:
a.Yurdun turistik bölgeleri ile turizm bölge alan merkezlerinde konaklama tesisileri yeme ve içme tesisileri tatil köyleri eğlence merkezleri reaksiyon tesisleri mola tesisleri talih oyunları salonlarıyat limanları yat çekme yerleri bakım ve onarım tsisleri günübirlik tesisler termal kür (tadavi) ve sağlık tesisleri vb turizm hizmet ticaretine ilişkin tüm yatırımları gerçekleştirmek bu amaçla inşaa olunacak tesisleri satmak satınalmak onarmak işletmesini üstlenmek veya kiraya vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Akat Mah.Hare Sk.2.Söltaş Evleri Sitesi K-4 Blok No:24...