25 / 04 / 2024

Kale Grubu bandırma

Kale Grubu bandırma

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

TOKİ Bandırma Kayacık başvuru tarihleri 2017!

724 konutluk Balıkesir Bandırma - Kayacık Alt Gelir Grubu kapsamındaki 2 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Bandırma’ya yüksek teknolojili endüstri bölgesi!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde 1.1 milyon metrekarelik bir alana yatırım planladıklarını dile getirdi.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi...

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihleri!

1 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki daireler için başvurular devam ediyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

316 konutluk Balıkesir Bandırma Edincik Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik alt gelir grubu fiyat listesi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik alt gelir grubu fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Açık satış usulüyle satışa sunulan projede 8 bin 222 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları!

Alt gelir grubu TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları 16 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Daire tipleri 2+1 olarak tasarlanan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede fiyatlar 96 bin 145 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuru işlemleri!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. 14 bin 421 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 26 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik alt gelir grubu taksitleri!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta 31 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 68 bin 520 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik alt gelir grubu taksitleri ne kadar?

Kale Grubu bandırma Haberi

Kale Grubu bandırma

Kale Grubu, yatırımlarını ve kapasite artışını artırmak için harekete geçti. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika satın aldı ve burada yeni bir fabrika inşa edecek.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre, şirket, bu yatırımlardan bağımsız olarak nitelikli endüstri bölgesi kurmak için de kolları sıvadı. ABD’dekine benzer Silikon Vadisi ekosistemi Ege’ye taşımayı amaçlayan firma çalışmalara başladı.

Tuzla’da 25 bin metrekare bir alanı hizmete açacaklarını söyleyen Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “İstanbul’da arazi pahalı. Bu sebeple araziye değil yatırıma ve sermaye birikimine yoğunlaşmalıyız” diye konuştu.

SOM seyir füzelerinin motor alanındaki yatırımlarını da Balıkesir’e konumlandıracaklarını söyleyen Okyay,  projenin tüm aşamaları tamamlayacağı tarihin sonbahar ayları olduğu bilgisini...