18 / 04 / 2024

Kale ıcon serisi

Kale ıcon serisi

Alışılmış banyo tasarımına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Kale, yeni koleksiyonu ‘Icon’ ile esnek kullanım alternatifleri sunarak, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Kale Banyo, Zeus ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

Kale Banyo Icon Maxi serisini tanıttı!

Kale Banyo, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon Maxi’ serisi ile büyük hacimli mekanlarda son derece zarif ve kullanışlı çözümler sunuyor.

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Kale, Icon Mini serisiyle şık ve esnek alternatifler sunuyor!

Yeni banyo mobilya koleksiyonu ‘Icon’ ile banyolarda zarif bir atmosfer yaratan Kale, küçük hacimli alanlar için hayata geçirdiği ‘Icon Mini’ serisiyle, son derece şık ve esnek kullanım alternatifleri sunuyor.

Kale Icon'dan her banyoya zarif çözümler!

Alışılmış banyo tasarımına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Kale, yeni koleksiyonu ‘Icon’ ile esnek kullanım alternatifleri sunarak, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Kale Waterfall şelale akışlı serisi ile banyolarda doğal atmosfer yaratıyor!

Kale, özel olarak tasarlanan ucu ile berrak bir şelale akışı sağlayan ‘Waterfall’ armatür serisi ile banyolarda doğal bir atmosfer yaratıyor. Kale’nin ‘Waterfall’ serisi armatürleri, 5 yıl garanti kapsamında satışta.

Edilgres Palazzi serisi ile banyolarda şık ambiyanslar!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilgres, estetik dokunuş ve elegan detaylarla hayata geçirdiği yeni serisi Palazzi ile banyolarda şık ambiyanslar yaratıyor.

Kale Zeus ile banyonuz tarz sahibi olsun!

Bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerini hayata geçiren Kale, alışılmış klasik stilin dışında tasarıma sahip yeni serisi ‘Zeus’ ile kullanıcılara ayrıcalıklı banyolar sunuyor.

Kale ıcon serisi Haberi

Kale ıcon serisi

Doğru malzemeyi, trendlere uygun tasarım ögelerinde kullanarak tüketiciyle buluşturan Kale, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon’ koleksiyonu ile banyoları sıra dışı görünüme kavuşturuyor. 


Farklı ebatlarda modüler ürünlere sahip ‘Icon’ koleksiyonu, büyük ya da küçük ölçekli banyolar için son derece ideal ve uyumlu seçenekler sunuyor. ‘Icon’ koleksiyonu, minimalist ve ikonik tasarımıyla modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans kattığı banyolarda, kişiselleştirmeye uygun şık çözümleriyle de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. 


Tasarım dili ortak iki seçenek: ‘Icon Mini’ ve ‘Icon Maksi’ 

Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan ‘Icon’ koleksiyonu, kendi içinde küçük hacimli alanlara ‘Icon Mini’ ve büyük mekanlara yüksek depolamalı çözüm sunan ‘Icon Maxi’ serileri ile iki farklı alternatif oluşturuyor. Tasarım dili ortaklaştırılan her iki çözüm de, çağdaş ve postmodern bir izlenim sergiliyor. 


Kale’nin...