10 / 05 / 2024

kale smart ailesi

kale smart ailesi

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale'den çevre dostu lavabolar!

Kale, İnovatif yaklaşımla üretilen, estetik ve fonksiyonel tasarıma sahip ‘Smart Edge’ ile günümüz banyolarına incelik getiriyor. ‘Smart Edge’, sadece 5.5 milimetre inceliğinde ve aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif.

Kale Grubu'nun acı günü! Latifei Nur Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu Yapı Ürünler Bölüm Başkanı Ferdi Erdoğan'ın annesi Latifei Nur Erdoğan hayatını kaybetti. Ailesi ve Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı. Latifei Nur Erdoğan'ın cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Kale'nin çevre dostu ürünü Smart banyolarda akıllı çözümler sağlıyor!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, ‘Smart’ felsefesiyle hayata geçirdiği yenilikçi ürünleri ile banyolarda akılcı çözümler üretiyor. ‘Smart’ yaklaşımıyla geliştiren Kale, tüketicinin hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kale Kilit'ten yeni Yüksek Güvenlikli Silindir!

Kale Kilit 'in en son piyasaya çıkarttığı ürünü, Kale Yüksek Güvenlikli Silindir tüketicilerin güvenlik konusundaki yüksek beklentisini karşılıyor.  Kale Kilit, tüketicilerin her mekanda güvenlik ihtiyacını karşılayacak üst düzey güvenlik ürünlerine bir y

Vestel Smart Plus, evleri uzaktan serinletiyor!

Vestel, yeni klima serisinin yıldız ürünü Smart Plus Klima ile sektörde bir ilki gerçekleştirerek ürünün cep telefonuyla çalıştırılabilmesine ve ev dışından da kontrol edilmesine olanak sağlıyor...

TOKİ Erzurum Aşkale Yeniköy'de 53 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Yeniköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında 19 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 30 Eylül 2011 tarihine kadar Açık Satışa sunulacak

Bodrum Ceramic'te Kale Grubu'nun ürünleri tercih edildi

Bodrum'un yeni kulüplerinden Ceramic'te Kale Grubu'nun Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim markalarına ait ürünler tercih edildi...

Yeditepeli öğrenciler, Kale gibi kapılar tasarlıyor!

Kale Çelik Eşya, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarım bölümü öğrencileriyle kapı tasarlıyor

kale smart ailesi Haberi

kale smart ailesi


Kale Banyo, ‘Smart’ felsefesinden ilham alarak hayata geçirdiği ‘AquaSmart Klozet’, ‘SmartYıkama Klozet’, ‘SmartEdge’, ‘SmartColor’, ‘SenseSmart Pisuvar’, ‘AquaSmart Pisuvar’ ve ‘SmartYüzey’den oluşan çevre dostu ‘Smart Ürün Ailesi’ ile her ayrıntının düşünüldüğü yeni mekanlar oluşturuyor. Kale Banyo, ayrıca bu yıl itibarıyla, konutlardan işyerlerine, restoranlardan otellere, spor salonlarından alışveriş merkezlerine kadar birçok ortak yaşam alanında kullanılan klozet, klozet kapağı, lavabo, pisuvar gibi tüm vitrifiye ürünlerini Kale SmartHijyen özelliğiyle sunuyor.


Kale Banyo’nun Türkiye’ye birçok inovatif ürün kazandırdığını belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan, “Bugün ürün sunmaktan çok, çevreci yeni çözümler ve şık mekanlar oluşturma hedefiyle kurduğumuz yolda ilerliyoruz. Kale Banyo markasıyla, tasarımdan üretime, attığımız her adımda daha az su ve daha az enerji harcayarak, yarınlara daha iyi bir...