26 / 04 / 2024

Kale yatırım

Kale yatırım

Kale Grubu sektörde 60 yıl faaliyet göstermesini yeni fabrika ile kutladı. Firma, toplam 30 milyon liralık yatırıma sahip yeni fabrikasının temelini attı.

Güvenkale Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Güvenkale Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ardahan Kale ve Canan Güven tarafından kuruldu.

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Kale Kaan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Kaan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Davulcu ve Sami Kale ortaklığında kuruldu.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Oral Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Grubu 5 yılda 420 milyon TL yatırım yapacak!

Kale Grubu Başkanı ve Ceo 'su Zeynep Bodur Okyay 5 yılda 420 milyon lira yatırım yapacaklarını söyledi.

Zeynep Bodur Okyay: İzmir'e yatırım önceliğimiz!

Kale Grubu, seramik ve yapı malzemelerinin yer alacağı iki yeni showroom'u İzmir'de hizmete açtı. Grup Başkanı Zeynep Bodur Okyay, "Bu kente yatırım hep önceliklerimiz arasında yer aldı" dedi...

Kale Grubu'ndan Çanakkale'ye milyonluk yatırım!

Kale Grubu'nun başkanı Okyay, Çanakkale'de 100 milyonluk yeni granit fabrikası yatırımının temelini attı. Okyay "Türkiye'nin bir sıçrama yapması için Çanakkale ruhu yakalanmalıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Topkapı Kale 650 milyon liralık yatırım bedeli ile yükseliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Topkapı'da Kale Kilit arsasında hasılat paylaşımıyla hayata geçireceği Avrupa Konutlan Kale projesini görücüye çıkardı. 599 daire ile birlikte 52 ofis ve 30 dükkanın yer aldığı proje 650 milyon liralık yatırım değerine sahip.

KY Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kale, Şükran Kale tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi'nde kuruldu.

Kale Grubu'ndan Mardin'e 5 milyon liralık yatırım!

Çözüm süreci Güneydoğu Anadolu' daki meyvelerini vermeye devam ediyor. Yaşar Holding' in Urfa' ya fabrika yatırımının ardından Kale Grubu da Mardin' e 5 milyon liralık yatırım yaptı...

Aşkale Çimento Gümüşhane'ye 85 milyon dolarlık yatırım yapıyor!

Aşkale Çimento, Erzincan ve Gümüşhane'deki tesislerinde büyüyor. 85.5 milyon dolara yapılan Gümüşhane yatırımı ile Erzincan fabrikası büyümeye devam edecek...

Kaleseramik Fabrikası'nın Ar-Ge merkezine 2015 yılı sonuna kadar 55 milyon liralık yatırım yapılacak!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kaleseramik Fabrikası'nın Ar-Ge merkezine 2015 yılı sonuna kadar 55 milyon liralık yatırım yapacaklarını açıkladı

Kale yatırım Haberi

Kale yatırım

Kale Grubu 60. yılında yeni fabrika yatırımı için düğmeye bastı. 1975 yılında kurduğu Ar-Ge merkeziyle şirket, savunma sektöründe hızla büyürken, bu yıl da geleneği bozmayıp dev seramikler üretmeye devam edecek.


Toplam 30 milyon TL'lik fabrika yatırımına imza atacak firma, projesinin temelini attı. Kale Grubu’nun 60. Kuruluş Yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı, üç gün süren törenlerle kutlandı. Törene, çok sayıda iş ortağı ve bayinin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden 63 yabancı iş ortağı da katılım gösterdi.


Kale'nin 27 Temmuz Seramik Bayramı’nda temeli atılan, Kale’nin 2’nci sinterflex fabrikasının açılışı gerçekleşti. Kaleseramik fabrikasının baca gazı, Çan’da 100 dönüm arazide sosyal girişim projesi olarak tasarlanan serada kullanılacak.


Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kale'nin 60’ncı kuruluş yıl dönümü töreninde şu açıklamaları yaptı: "Gayrimenkul rantının yüksek olduğu bir...