29 / 03 / 2024

kalegaz dinlenme tesisleri nerede

kalegaz dinlenme tesisleri nerede

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, memleketi Kırıkkale’de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı. Atalay, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını gerçekleştirdikten sonra tesisin sahibiyle görüştü...

Bayram fırsatçıları hortladı! Soygun yola çıkmadan başlıyor

Bayramı fırsat bilen dinlenme tesisleri ve otoban restoranları menü fiyatlarını yüzde 30-40 yükseltti. Tuvalet ücretlerine zam geldi. Vatandaşlar sosyal medyada “Tatil soygunu yolda başladı” paylaşımlarını yaptı.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

PTT'nin satışa çıkardığı dinlenme ve eğitim tesisleri mecliste!

PTT tarafından satışa çıkarılan dinlenme ve eğitim tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi!

Samsun'un en büyük toplantı ve düğün organizasyonlarının yapılacağı, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi.

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi açıldı!

Ada Park Turizm ve Dinlenme Tesisleri Anonim Şirketi Çam Limanı Şubesi, Halil Savcı Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Heybeliada, Çam Limanı Caddesi, Alp Görüngen Yolu'nda açıldı.

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.

Elazığ Kültür Park açılış için hazırlanıyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin ise sayılı dinlenme tesisleri arasında yer alacak ve yüzde 61.8’lik orana sahip yeşil alanı olan Kültür Park açılış için hazırlanıyor.

TPAO Güllük Dinlenme Tesisleri 17 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Muğla Milas'ta bulunan Güllük Eğitim ve Dinlenme Tesisleri ile Kemikler'deki su deposu ve tarlayı satışa çıkardı. Taşınmazların toplam bedeli 17 milyon 5 bin 282 TL olarak belirlendi.

TPAO Güllük Dinlenme Tesisleri 22.2 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü tarafından Muğla Milas'ta bulunan Güllük Eğitim ve Dinlenme Tesisleri 22 milyon 230 bin TL'ye satılıyor.

kalegaz dinlenme tesisleri nerede Haberi

kalegaz dinlenme tesisleri nerede


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, memleketi Kırıkkale’de çeşitli açılışlara ve toplantılara katıldı. İlk olarak, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını yapıp burada tesisi gezen Atalay, tesisin sahibi Ömer Faruk Ilıcan’a yapılan yatırım Keskin’in ufkunu açacağını ifade etti....


İlk olarak, Kırıkkale’nin Keskin İlçesi’ne yapılan Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisleri’nin açılışını yapıp burada tesisi gezen Atalay, tesisin sahibi Ömer Faruk Ilıcan’a yapılan yatırım Keskin’in ufkunu açacağını ifade etti. İkinci açılış İşadamı Sadettin Saran’ın Yıldırım Beyazıt Orta Okulu’nda gerçekleşti. Burada spor tesisinin açılışı yapıldı. Daha sonra Atalay, Kırıkkale Üniversitesi’nde yapılan güç birliği toplantısına katıldı. 


Kalegaz Turistlik Dinlenme Tesisi açılışı Mehter Takımının marşlarıyla başladı. Tesisin önünde açılışa katılmak için uzun araç kuyrukları oluştu. Herkesin sılayırahim yapması gerektiğini belirten Atalay, tesisin Ankara’ya giderken son durak...