25 / 04 / 2024

Kalekim sponsor

Kalekim sponsor

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, İZODER’in gerçekleştirdiği “Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı Zirvesi”nin ana sponsorluğunu üstlendi. Su yalıtımının önemi tüm yönleriyle ele alındı.

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Kalekim, yapı kimyasalları sektörünün lideri seçildi!

Kalekim, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric, tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2019" araştırmasında 3’üncü kez Türkiye’nin ‘En İyi İş Yeri’ ödülünü aldı.

Birevim, Vizyoner’19'a ana sponsor oldu!

Birevim, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen ve bu senenin en kapsayıcı vizyon ve teknoloji zirvesi olan “Vizyoner’19”a ana sponsor oldu

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

Dekar 'Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk' kitabına sponsor oldu!

Dekar Yapı, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk 1920-1938” kitabının baskısına sponsor oldu. ...

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Kalekim sponsor Haberi

Kalekim sponsor

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, İZODER’in gerçekleştirdiği “Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı Zirvesi”nin ana sponsorluğunu üstlendi. Yalıtım, kentsel dönüşüm, deprem ve yapılarda çağdaş yaklaşım konularının değerlendirildiği zirvede, su yalıtımının önemi tüm yönleriyle ele alındı.  



Kalekim, İZODER’in (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) gerçekleştirdiği ve ana teması “Kentsel Dönüşüm ve Su Yalıtımı” olan “Yalıtım Zirvesi 2013”ün ana sponsoru oldu. Kalekim’in, su yalıtımının en büyük savunucularından biri olduğunu belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Ülkemizde yalıtımsız binaların sayısının çok yüksek olması nedeniyle, Kalekim olarak su yalıtımının önemine dikkat çekmeyi görev edindik” dedi. 



Binalarda korozyona neden olan sorunların en başında su yalıtımının geldiğini vurgulayan Altuğ Akbaş, şunları söyledi: “Su yalıtımı yapılmış bir bina hem korozyona karşı senelerce direniyor hem de depremin...