14 / 12 / 2025

Kamal A A Balhaj

Kamal A A Balhaj

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile Fatih'te, Walid Alhadi S. Abdallah, Ahmed A.A Hamoudah, Kamal A.A. Balhaj ortaklığında kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Doğa Rutkay Alaçatı'da mekan açıyor!

Magazin dünyasından bir isim daha ticarete atılıyor. Yıllardır Alaçatı'da tatil yapan Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal'la bu yaz hayalini gerçekleştiriyor.

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 105 bin TL sermaye ile Fatih'te, Walid Alhadi S. Abdallah, Ahmed A.A Hamoudah, Kamal A.A. Balhaj ortaklığında kuruldu.

Göktürk`te doğa konforu

Göktürk'te 2 bin 550 metrekarelik alanda 52 daire ve 25 mağazadan oluşan Doğa 77 projesinin satışları başladı.

Müteahhitler durgunluğu TOKİ gibi ucuz konut satarak aşacak

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkanı Mustafa Şahin, "Devlet ile rekabet etme şansımız yok. Ama 5-7 ortaklı şirketler kurup yakalayacağımız avantajla ucuza konut inşa edebileceğiz." dedi.

TOKİ Uşak Karaağaç`ta 696 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Uşak Karaağaç'a konut, sosyal donatı adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

Aliağa`da satılık arsa

İzmir Defterdarlığı Aliağa Mal müdürlüğü Çakmakla Kendirci Köyü'nde bulunan 2 adet arsayı açık teklif usulü ile satışa çıkardı.

KİPTAŞ Hadımköy II. Etap`a başvuru 2 bin 500`ü geçti

Giriş ve bodrum katlar hariç 2 bin 84 konutun satışa çıkarıldığı KİPTAŞ Hadımköy Konutları II. Etap'a yapılan başvuru sayısı 2 bin 580'e ulaştı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Selimpaşa Konutları`nda 103 metrekare 96 bin YTL`ye

Emlak Konut GYO tarafından Selimpaşa'da inşa edilen Selimpaşa Emlak Konutları'nda fiyatlar 96 bin YTL'den başlıyor. Kampanyada aylık faiz oranı 0.85.

Garanti Koza Türkmenistan`da 28 köprü inşa edecek

Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk şirketleri, inşaat ve enerji sektöründe iş almaya devam ediyor. Türk şirketlerinden Garanti Koza LLP, 28 adet köprü inşa edecek.

TOKÝ 12 kent inþa etti

Bir dönem iþlevsizleþtirilip, kapatýlmasý planlanan Toplu Konut idaresi (TOKÝ) þimdi 500 bin konuta koþuyor. TOKÝ'nin bugüne kadar inþa ettiði konutlarýn toplamý 12 orta ölçekli kente eþ de&

Kamal A A Balhaj Haberi

Kamal A A Balhaj

Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 105 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Walid Alhadi S. Abdallah, Ahmed A.A Hamoudah, Kamal A.A. Balhaj ortaklığında kuruldu.


Asarya Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak c-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d-İnşaat ve sıhhi tesisat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye ve her...