19 / 04 / 2024

Kamboçya bina çökmesi

Kamboçya bina çökmesi

Kamboçya Kep kasabasında inşaat halindeki bir binanın önceki gün çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 36'ya yükseldi.

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 24'e çıktı!

Kamboçya'nın güneyinde yer alan Kep kasabasında inşaat durumunda olan bir binanın çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 24'e çıktı.

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!

İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'ta yer alan ve  patlama yaşanan 3 katlı bina yıkılıyor.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Yaşadığınız bina depreme dayanıklı mı?

İzmir’i derinden sarsan ve can kayıplarına neden olan deprem sonrasında gözler yeniden konutların güvenirliliğine çevrildi. Peki yaşadığınız bina depreme dayanıklı mı?

Rize'de sağanak yağış nedeniyle 4 bina boşaltıldı!

Rize'de etkili yağış nedeniyle bazı yollarda çökmeler oldu. Şehirde 45 köy yolu kapanırken, Güneysu’ya bağlı Başköy ile merkeze bağlı Dağsu Mahallesinde 4 bina tahliye edildi...

Adana’da yağıştan dolayı bir bina yıkıldı!

Adana'da yağış ve şiddetli rüzgar nedeniyle bir bina kısmen çöktü. Binada yaşayan vatandaşlar otele yerleştirildi.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 36'ya çıktı!

Kamboçya Kep kasabasında inşaat halindeki bir binanın önceki gün çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 36'ya yükseldi.

Kamboçya'da çöken binada ölü sayısı 24'e çıktı!

Kamboçya'nın güneyinde yer alan Kep kasabasında inşaat durumunda olan bir binanın çökmesi sonucu yaşamını kaybedenlerin sayısı 24'e çıktı.

Kamboçya'da inşaat halinde çöken binada 4 kişi öldü!

Kamboçya'nın başkent Phnom Penh'in 170 kilometre güneybatısında yer alan Kep kasabasındaki inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 kişi öldü...

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Kamboçya'da eski binada kendi devletlerini kurdular!

Kamboçya'nın başkentindeki beyaz evde tarihe tanıklık eden 2 bine yakın kişi yaşıyor. Apartmanda ilginç detaylarda bulunuyor...

Bergüzar Korel'in hayranları Kamboçya'da ev yaptırdı!

Yeni yaşını kutlayan oyuncu Bergüzar Korel'in hayranları topladıkları bağışlarla Kamboçya'da Muson yağmurları sonucu evini kaybetmiş bir aileyi sevindirdi.

Kamboçya bina çökmesi Haberi

Kamboçya bina çökmesi

Kamboçya'nın güneyinde yer alan Kep kasabasında inşaat halindeki bir binanın önceki gün çökmesi sonucunda  hayatını kaybedenlerin sayısı 36'ya çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yetkililer, Kep kasabasında cuma günü çöken inşaat durumundaki binanın enkazında gece de devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucu çok sayıda kişinin cesedine ulaşılmasıyla ölenlerin sayısının 36'ya yükseldiğini bildirdi.

Kamboçya Başbakanı Hun Sen yaptığı açıklamada olayda 23 kişinin yaralı kurtulduğunu, kurtarma operasyonunun da sona erdiğini belirtti.

Kasaba yetkilileri, enkaz altında kalarak hayattını kaybedenler arasında en az 13 kadın ve 6 çocuk bulunduğu bilgisini paylaştı.

Kamboçya'da kadınların da inşaat işçisi olarak çalıştığı ve işçilerin ailesinin genel olarak inşaat sahasında yaşadığı biliniyor.

Polis teşkilatının yaptığı açıklamada, çöken binanın sahibi olan ve inşaat işçilerini kiralayan Kamboçyalı çiftin sorgulanmak üzere gözaltına alındığı belirtmişti.

İnşaat durumunda olan binanın en...