16 / 04 / 2024

kameroğlu inşaat beylikdüzü harita

kameroğlu inşaat beylikdüzü harita

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, otel, hastane ve dükkanlar yer alıyor. Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Beylikdüzü Kameroğlu projesi ne zaman satışa çıkacak?

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamed Boumahdı tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansooroğlu İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile M.Mansoor M. Abdullah tarafından kuruldu.

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Topçuoğlu İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

kameroğlu inşaat beylikdüzü harita Haberi

kameroğlu inşaat beylikdüzü harita


Kameroğlu İnşaat, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü E-5 yolu üzerinde yer alan arsasında yeni projeye başlayacak. Kameroğlu Beylikdüzü projesi 112 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek.


Büyükçekmece'de Pelican Hill projelerini hayata geçiren Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, otel, 100 adet mağaza ve hastane olacak.


Beylikdüzü'nde Demir Romance projesinin yanında yer alan Kameroğlu Beylikdüzü projesinin inşaatı Mart ayında başlayacak. Kameroğlu Beylikdüzü projesi Nisan'da satışa sunulacak.




Tel: 0530 327 05 18

Web: www.kamerogluinsaat.com.tr

Gülcihan...