24 / 04 / 2024

Kameroğlu Metrohome fiyat listesi

Kameroğlu Metrohome fiyat listesi

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nostaljik telefonlarda büyük kampanya! Carrefour'da Alcatel telefonlarda yüzde 20 indirim! 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Bu telefonlar sizi eskilere taa ilk telefon almaya başladığımız dönemlere götürecek. Teknolojinin sınırlı aşamada olduğu, megapikselleri düşük ama çok keyif aldığımız zamanlara.  Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon nostaljiyi tavan yaptıracak. Peki Alcatel 1068D Beyaz Tuşlu Telefon fiyatı ne kadar? İş

Yağ, şeker, undan sonra yumurtaya da dev zam! 

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları vatandaşların belini büküyor. Son olarak ekim ayı itibariyle yumurtanın tanesi 2 lira 53 kuruşa çıkarken 30'lu kolinin fiyatı ise 100 liraya yükseldi. Organik yumurtanın tanesi ise 5 liraya çıktı.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Viduşlu Park fiyat!

Viduşlu Park projesi Manisa'nın Yunusemre ilçesinde hayata geçiriliyor. Viduşlu Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Kameroğlu Metrohome fiyatları!

Kameroğlu Metrohome fiyatları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. 48 ay 0 faizle ödemelerin yapıldığı proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat ve ödeme planı 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  60 ay ‘’0’’ faiz seçeneği sunulan proje Aydınoğlu İnşaat imzası taşıyor. 

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu yeni fiyat bilgisine göre projede daireler minimum 480 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Metrohome Kameroğlu Aralık 2017 fiyat listesi!

Metrohome Kameroğlu Aralık 2017 fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 352 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor...

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi!

Rota Aydınoğlu Maltepe fiyat listesi minimum 230 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Tahincioğlu İstinye fiyat listesi!

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu İstinye'de teslimlerin sözleşme tarihinden sonraki 36 ay içinde gerçekleşmesi planlanıyor. Tahincioğlu İstinye fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları!

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Proje Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kameroğlu Metrohome fiyat listesi Haberi

Kameroğlu Metrohome fiyat listesi

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi 809 daire 79 mağazadan meydana geliyor. Projede 3 ayrı konsept bir arada sunuluyor.

Toplam 17 katlı 9 blok olarak tasarlanan Metrohome projesinde daireler Metrohome Suites 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 şeklinde, Metrohome Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 2+1, 3+2, 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor.

28 bin 530 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede bisiklet ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor salonu ve stüdyolar gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan Metrohome projesinde suites dairelerin büyüklükleri 138,62 metrekare ile 233,20 metrekare arasında, residence dairelerin büyüklükleri 60,87 metrekare ile 115,75 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  

Metrohome Suites fiyat listesi:
2+1'ler 930.000 TL ile 1.048.000 TL arasında,
3+1'ler...