25 / 04 / 2024

Kamil Kerem Zengin

Kamil Kerem Zengin

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Servet Uzunlar, Zeynel Abidin Besleney, Kamil Kerem Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Evko Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Esen, Kamil Kerem Zengin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Konut İnşaat Taahhüt Nakliyecilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Menteşeoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ile Kamil Kerem Zengin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Kerem Zengin Türkiye Karting Şampiyonası'nda 2. oldu!

33 yıllık deneyim güvencesiyle inşaat projeleri üretimine hizmet veren Evko Meot İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Zengin, 09-10 Mayıs tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası'nın RMC DD2 Kategorisi'nde 2. oldu!

Kerem Göğüş ve Wilma Elles Amerika tatilini uzattı!

Din değiştirip Müslüman olan Wilma Elles ile imam nikahlı sevgilisi Kerem Göğüş, Amerika tatilini uzattı.İddiaya göre dönüş tarihinin ertelenmesine “ sorgu korkusu ” sebep oldu

Futbolcu Tolga Zengin'den şehit polisin ailesine alınacak eve 50 bin TL bağış!

Beşiktaşlı Tolga Zengin, bombalı saldırıda can veren polisin acısına duyarsız kalmadı. Şehidin ailesine alınacak ev için 50 bin TL bağış yaptı. Futbol camiasını ise yardıma teşvik etti..

Yeşil GYO'yu Zincir Yapı A.Ş'de Kamil Engin Yeşil temsil edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., %25 oranında iştirak ettiği Zincir Yapı A.Ş'de şirketi Kamil Engin Yeşil'in temsil edeceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Recep Altepe: Bursa turizm konusunda zengin bir kent!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın turizm konusunda zengin bir kent olduğunu belirterek, yılbaşı gecesi hava şartları uygun olduğu takdirde saat 02.00’ye kadar teleferikle ulaşım sağlanabileceğini söyledi.

Wilma Elles ve Kerem Göğüş evlendi!

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki dairelerinde nikahlandı. Akşam'ın haberine göre; geçtiğimiz cuma akşamı kıyılan imam nikahı öncesinde Müslüman olan Elles, daha sonra Kerem Göğüş'le birlikte imamın karşısına geçti

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles evlendi!

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles evlendi. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ünlü işadamı Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi.

1971 yılında Belediye Başkanı, servetini Zeynep Kamil'e bağışlamış!

1971 yılında İstanbul Belediyesi'nin başkanı Fahri Atabey, bütün servetini Zeynep Kamil Hastanesi'ne bağışlamış. Eniştesi Orgeneral Asım Gündüz'den kendisine kalan serveti de Hastanenin daha iyi idare edilmesi bağışlamış.

Kamil Saka kimdir?

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka kimdir? Kamil Saka, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Saka, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Saka...

Kerem Göğüş sevgilisi Wilma Elles'e evlenme teklifi etti!

Kerem Göğüş, Wilma Elles’e Kapadokya’da evlenme teklif etti. Alman oyuncu, romantik teklife ‘evet’ yanıtını verdi. Wilma Elles’i tatil için Kapadokya’ya götüren Kerem Göğüş, ona sabahın erken saatlerinde balona binmeyi teklif etti.

Kamil Öz kimdir?

Manisa Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz kimdir? Kamil Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kamil Öz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kamil Öz..

Karaca Adası dosyası Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderildi!

Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye’nin en zengin 100 insanına gönderdi.Olay adanın satışıyla ilgili olarak konuşan Bosforce Emlak Geliştirme Yönetici Ortağı Uğur Özcan konuştu.

Kamil Kerem Zengin Haberi

Kamil Kerem Zengin

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Servet Uzunlar, Zeynel Abidin Besleney, Kamil Kerem Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Kerem Zengin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Uzunlar ve Yönetim Kurulu Üyesi ise Zeynel Abidin Besleney olarak belirlendi. 


Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.    Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...