25 / 04 / 2024

kamu alacakları için gecikme zammı 2019

kamu alacakları için gecikme zammı 2019

Kamu alacakları için uygulanan gecikme zammı oranı yüzde 2,5'ten yüzde 2'ye çekildi.

Otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı! En dip fiyatlar…

Otomobil satışları Şubat ayında tüm zamanların satış rekorunu kırarken, fiyatlar da hareketlenme başladı. Birçok kişi araç fiyatlarda düşüş beklerken ekonomist Mert Başaran, otomobil alacaklar için son 20 gün uyarısı yaptı ve nedenini açıkladı.

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Depremde yıkılan binalar için kritik rapor: Kamu görevlileri 'asli kusurlu' sayıldı!

6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti ve ilk defa Konya Teknik Üniversitesi tarafından Kahramanmaraş'taki Palmiye ve Hamidiye siteleri için hazırlanan bilirkişi raporlarında kamu görevlileri "asli kusurlu" sayıldı.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Kamu binaları için son dakika kararı! Resmen açıklandı! Enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a yükseltildi!

Cumhurbaşkanlığı kararına göre; bazı kamu binaları için belirlenen enerji tasarruf hedefinin 2030 yılına kadar yüzden 15’ten yüzde 30’a çıkarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Altında son dakika sürprizi: İslam Memiş alım için tarih verdi

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Gram altın alacaklar için İslam Memiş tarih belli oldu. Yeni rekor belli oldu. İşte tüm detaylar...

Otomobil alacaklar için kötü sürpriz! Rekor gelebilir

Araç fiyatları tarafında hareketlilik devam ediyor. Emre Özpeynirci temmuz ayı satışları için dikkat çeken bir tahminde bulundu. İşte tüm detaylar...

Bu kamu kurumlarında personel alımı başladı! Haziran ayı kamu personel alım ilanları için tıklayın!

Ülkenin çeşitli kamu kurumlarında personel alımları devam ediyor.  Haziran ayı için memur personel alımı için bu kurum da ilan verdi. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler ve iş arayanlar için bu haber müjde verici nitelikte. 

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri için başvurular başladı! İstanbul'da hiç evi olmayana resmen tarihi fırsat!

İstanbul’da ilk evini alacaklar için yeni bir kampanya başladı. Emlak Konut GYO ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konutluk proje için başvurular başladı. 

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Son zamanlarda, deprem kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Türkiye kamu bankaları depremzedeler için kredi desteği sağlayacak kampanyalarını duyurdular. 

Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının nasıl olacağını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş altında son fırsat için tarih verdi! Altın alacaklar çabuk bakın! Görenler küçük dilini yutacak!

kamu alacakları için gecikme zammı 2019 Haberi

kamu alacakları için gecikme zammı 2019

Amme Alacakları için uygulanan gecikme zammı oranının yeniden belirlenmesine İlişkin Cumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karara göre, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da yer alan gecikme zammı oranı, her ay için ayrı ayrı uygulanmak üzere yüzde 2 oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alana habere göre; söz konusu oran, yüzde 2,5 olarak...