19 / 04 / 2024

Kanal Edirne son durum

Kanal Edirne son durum

DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın, 7 bin 800 metrelik "Kanal Edirne" projesinde sona gelindiğini belirtti.

Kanal Edirne projesi yıl içinde tamamlanacak!

DSİ Genel Müdürlüğünün Edirne'de hayata geçirdiği ve bu yıl tamamlayacağı Kanal Edirne ile Meriç Nehri'nin taşkınları son bulacak.

Kanal Edirne’de son rötuşlar yapılıyor!

Meriç Nehri suyunu bay-pas edecek Kanal Edirne’de son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Kanal Edirne'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada, "Kanal Edirne'nin şu anda yüzde 95'i bitti" dedi.

Kanal Edirne'de sona gelindi!

Meriç Nehri'nin taşmasının önlemek amacıyla hazırlanan Kanal Edirne projesinde sona gelindi.

Kanal Edirne'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Meriç Nehri'nde DSİ tarafından 2015 yılı kasım ayında 45 milyon lira bütçe ile başlatılan 'Kanal Edirne' projesinde kazı çalışmalarının yüzde  99'u tamamlandı. 

Kanal Edirne projesinin yüzde 90'ı tamamlandı!

Edirne’de, Yunanistan ile sınırı oluşturan ve her yıl taşkınlarla gündeme gelen Meriç Nehri’nde, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından başlatılan 7 bin 800 metrelik ‘Kanal Edirne’ projesinin 7 bin 100 metrelik bölümü tamamlandı.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! 

Mahkemeden Kanal İstanbul'un imar planına iptal kararı! Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika açıklaması! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul 11. İdare Mahkemesi'nin Kanal İstanbul'un imar planlarına ilişkin iptal kararı verdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 2011 yılından beri gündemde yer

Kanal İstanbul rafa mı kalkıyor? Çılgın projede son durum açıklandı!

2027 yılında tamamlanması hedeflenen Kanal İstanbul projesindeki son durum açıklandı. Peki Kanal İstanbul rafa mı kalkıyor? İşte projedeki son durum...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçmeye davet ediyorum!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve konunun İstanbul'u korumak olduğunu dile getirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...  

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

Buğday fiyatlarında son dakika! Buğday bugün kaç TL? TMO, Edirne, Polatlı Ticaret Borsası 23 Haziran 2022 fiyat listesi

Buğday dahil birçok üründe hasat zamanı başladı. Buğday hasatına başlayan milyonlarca çiftçi, son dakika buğday alım fiyatlarını merak ediyor. Peki buğday alım fiyatı bugün kaç lira? TMO, Polatlı ve Edirne Ticaret Borsası 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bakan Kurum'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması: Olası bir depremde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada olası bir depremde Kanal İstanbul'un rezerv alan görevi göreceğini söyledi.

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Önceki gün 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesinde son durum hakkında bilgi verdi.

Kanal İstanbul'da son durum!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un temeli 26 Haziran'da atılmıştı. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Murat Kurum'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Son zamanların gündem konusu çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, proje için 202 bilim adamı, 52 farklı kurum ve kuruluşla atılması gereken adımları belirlediklerini kaydetti.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 gün sonra temeli atılacak olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kanal Edirne son durum Haberi

Kanal Edirne son durum

AA muhabiri Deniz Çiçek'e değerlendirmede bulunan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, iklim değişikliği sonucunda, kuraklıkla beraber yağış rejiminin de değiştiğini söyledi.

Aydın, Edirne'de taşkınları önlemek amacıyla Türkiye ile Yunanistan sınırını oluşturan Meriç Nehri üzerinde, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan 7 bin 800 metrelik "Kanal Edirne" projesinde sona gelindiğini belirtti.

Mevlüt Aydın, "Kanal Edirne projesiyle birlikte yürütülen, Karaağaç tahliye ve drenaj kanalıyla 5 bin kişinin yaşadığı Karaağaç Mahallesi de su baskınlarından kurtarılacak. Tahliye kanalının tamamlanması ile yaklaşık 1000 metreküp/saniyelik taşkın suyunu kaldırabilecek kanalın taban genişlik kapasitesi 50, derinliği de 4,5 metre olacak. Meriç Nehri ana yatağından taşan sular Kanal Edirne'den geçirilerek, Edirne il merkezinde olası taşkının önüne geçilecek."...