25 / 04 / 2024

kanal istanbulu yapacak firmalar

kanal istanbulu yapacak firmalar

Erdoğan Bayraktar Kanal İstanbul'u yapacak firmalara karşılığında arazi verileceğini söyledi

'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası düzenlenecek! Tam 8 kanal yayınlayacak!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 15 Şubat'ta sekiz Türk ulusal televizyon kanalı depremzedelere yardım için yayın yapacak.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Kanal İstanbul'u hangi şirket yapacak?

İBB ve Bakirköy CHP Belediye meclis üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul yatırımcıları neden tehdit ediliyor?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine yatırım yapacak firmalara ödemelerin yapılmayacağını dile getirmişti. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuyla ilgili değerlendirmede bulu

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünü hangi şirket yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde “çılgın proje” diye nitelendirilerek açıklanan Kanal İstanbul projesi için henüz bir ihale yapılmadı. Ancak bu ay sonu temeli atılacak olan köprünün, kimin tarafından yapılacağı belli oldu.

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Murat Kurum: Kanal İstanbul, İstanbul'un marka değerine değer katacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada Kanal İstanbul sayesinde oluşacak cazibeden devletin ve milletin faydalanacağını belirterek, "Bu proje İstanbul'un marka değerine değer katacak, Türkiye'yi de dünyada lider ülke yapacak bir projedir." dedi.

Kanal İstanbul projesi için bilirkişi keşif yapacak!

İstanbul 10. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul projesi için keşif ve bilirkişi incelemesi kararı verdi...

Kanal İstanbul her yönüyle masaya yatırılacak!

İBB, Kanal İstanbul Projesi'ni, bilim insanlarının katılacağı çalıştayda her yönüyle tartıştırıyor. 10 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

Kanal İstanbul'u Türk müteahhitler mi yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstannul milli bütçeden yapılırsa, bu iş için Türk müteahhitleri bu işe girer mi girmez mi? İstanbul Havalimanı'na nasıl girdiyseler ben inanıyorum ki buna da girerler. Belki onlar dışarıdan krediyi bulurlar. Buldukları bu krediyle de bu adımı atarlar." dedi...

Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul'u anlatacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu yarın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane yerleşkesinde Kanal İstanbul projesiyle ilgili geniş bir bilgilendirme yapacak.

Kanal İstanbul'u kim nasıl yapacak?

100 Günlük İcraat Programı Basın Buluşması'nda sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu....

Kanal İstanbul'u kim yapacak?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek. Yasa değişikliğinin gündemde olduğu projeyi kimin yapacağı ise merak konusu oldu.

kanal istanbulu yapacak firmalar Haberi

kanal istanbulu yapacak firmalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kanal İstanbul projesinin yap-işlet modeliyle yapılacağını söyledi. Bayraktar kanalı yapacak firmalara karşılığında etrafındaki araziler verileceğini onların da o alana villalar yapacağını sözlerine...