29 / 03 / 2024

kandıra sahili düzenleme çalışmaları

kandıra sahili düzenleme çalışmaları

İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra ’da bir dizi incelemelerde bulundu. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de eşlik ettiği incelemelerde Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra sahillerini ve köylerini ziyaret etti.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kandıra'da kent yatırımları sürüyor!

Kandıra'da kent yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra'da yeni hizmet binaları açılıyor.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Kocaeli Kandıra'da yapılacak Sungurlu Barajı mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde 27 milletvekili, Kocaeli Kandıra'da yapılması gündemde olan Sungurlu Barajı'nı meclis gündemine taşıdı..

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

kandıra sahili düzenleme çalışmaları Haberi

kandıra sahili düzenleme çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da bir dizi incelemelerde bulundu. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in de eşlik ettiği incelemelerde Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra sahillerini ve köylerini ziyaret etti.



HALKIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ


Kandıra’da vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halkın taleplerini dinledi. Kandıra sahillerinde inceleme yapan Başkan Karaosmanoğlu, Ramazan ayı sonrası sahillerde vatandaşların daha iyi hizmet almaları için eksiklerin ve çalışmaların bitirilmesi konusunda talimat verdi.



Kocaeli Büyükşehir...