16 / 04 / 2024

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , Kocaeli'deki her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı. İzmit, Gebze, Körfez, Karamürsel’den sonra bu kez de Kandıra ilçesine yüzme havuzu kazandıracaklarını törende belirten Karaosmanoğlu, “Gençlerimizle ve yeni nesille ilgili karamsar düşünceler taşıyanlar lütfen artık bu karanlık düşüncelerinden vazgeçsinler. Şahsen ben tam tersine gençlerimizden ve yeni nesillerden çok ümitliyim. 2023 Türkiye’sini ve Kocaeli’sini gençlerle yükselteceğiz. İşte bunu gerçekleştirecek yatırımlarımızı da hayata geçiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gücümüzü ve hizmet aşkımızı milletimizden ve özellikle gençlerimizden alıyoruz” diye konuştu.

“VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ, HİZMET AŞKIMIZI PERÇİNLİYOR”

Gençlerin enerjisinin, dinamizminin ve geleceğe umutla bakan gözlerinin kendisine daima mutluluk ve heyecan verdiğini dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim hizmette motivasyon kaynağımızdır” vurgusu yaptı. Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini atma töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Arif Usta, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve çok sayıda vatandaşın katıldı. Törende duygularını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, “Her ilçemize yüzme havuzu kazandırma hedefimizde bir adımı daha atıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Hizmet etme başarımızın ardındaki gerçek kahramanlar halkımızdır. Vatandaşımızın memnuniyeti, bizim hizmet aşkımızı perçinliyor” dedi.

“YATIRIMLARIMIZ BAŞIMIZI ÖNÜMÜZE EĞDİRMEDİ”

“Bizler yıllarca bu kentte yüzmeye hasret bırakıldık” diyerek konuşmasına devam eden Karaosmanoğlu, “İzmit Körfezi’nin 14 yıl önceki halini hatırlıyorsunuz. Bugün bir turizm cenneti olan Kandıra ilçemizde de durum çok farklı değildi. Evet, doğal güzellikleri kendine hayran bırakıyordu belki ama terk edilmişti, hizmetten yoksundu. Tıpkı işlemeyi bekleyen bir pırlanta gibi bir kenarda bekliyordu. Ne yaptık, denizlerimizi temizledik, sahil şeridimizi düzenledik. Bugün 4 mavi bayrağımızdan üçü Kandıra sahillerimizde dalgalanıyor. 2012 yılında ilk kez aldığımız mavi bayraklar, her yıl denetimden geçerek tekrar veriliyor. Eğer kirlilik söz konusu olsaydı, her sene bu bayrağı almaya hak kazanamazdık. Çok şükür yatırımlarımız başımızı önümüze eğdirmedi” dedi.
 


Geri Dön