19 / 04 / 2024

kandıra sit alanı

kandıra sit alanı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İzmir Karaburun'da sit alanına yapılan inşaat yarın yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla, İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Karaburun Belediyesinin mühürlemesine rağmen inşaatı devam eden yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi, inşaat yarın yıkılacak.

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kocaeli Kerpe SİT alanı ilan edildi!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan  Kerpe beldesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı ilan edildi.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

TOKİ Kocaeli Kandıra'da 37 konutu Pazartesi satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi'nde yer alan 37 adet konutu Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Kocaeli Kandıra kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları listesi!

Kocaeli Kandıra TOKİ'deki konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Projede yer alan 95 adet konut 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kocaeli Kandıra AGG kura sonucu 95 konut!

Kocaeli Kandıra AGG kura sonucu 95 konut henüz açıklanmadı, projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Kandıra AGG başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 206 konutluk Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve 52 adet konut satışa çıkıyor

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli Kandıra Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 50 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru tarihleri 2017!

206 konutluk Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoklarında bulunan 52 adet konut açık satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kocaeli Kandıra başvuru tarihleri 2017...

kandıra sit alanı Haberi

kandıra sit alanı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kandıra Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğüne ait Hacılar Mahallesi Yağbolu mevkisinde 143 ada, 2 ve 40 No'lu parselde yer alan mağarada kaçak kazı yapıldığı ihbarı yapıldı. Jandarma ekipleri alanda inceleme başlattı. 

Mağara ve çevresinin tescil edilmesine ilişkin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kandıra Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün görüş yazıları, mahkemeye sunulan bilirkişi raporu ve İl Müze Müdürlüğü uzmanlarınca hazırlanan rapor Kandıra 1. Asliye Ceza Mahkemesine sunuldu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

"Kocaeli ili Kandıra ilçesi Hacılar Mahallesi Yağbolu Mevkisi 413 ada, 2 ve 40 parselde yer alan mağara ve çevresinin tesciline ilişkin uzman raporlarıyla...