19 / 04 / 2024

kanuni bulvarı inşaatı son durum

kanuni bulvarı inşaatı son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 23.7 km’lik Kanuni Bulvarı’nda incelemelerde bulundu. Gümrükçüoğlu, Beşirli, Yıldızlı ve Boztepe tünellerini yapımlarının büyük bir hızla devam ettiğini kaydetti...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Kanuni Bulvarı için başlatılan yıkıma tepki!

Trabzon'da Kanuni Bulvarı için ocak ayından bu yana Boztepe Mahallesinde istimlâk edilen yapıların yıkımlarını gerçekleştiren arayolları Genel Müdürlüğü ekiplerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

kanuni bulvarı inşaatı son durum Haberi

kanuni bulvarı inşaatı son durum


Kanuni Bulvarı kapsamında yapımı süren tünel inşaatları hızla ilerliyor.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 23.7 km’lik Kanuni Bulvarı’nda incelemelerde bulundu. Beşirli, Yıldızlı ve Boztepe tünellerini yapımlarının büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’un çehresini değiştireceğini söyledi. Kanuni Bulvarı ile birlikte Rize’den, Gümüşhane’den veya Giresun’dan gelen araçların Trabzon şehir içi trafiğine girmeden Trabzon’u transit geçeceklerini kaydederek, “Bu büyük bir yatırım. Şehri aynı zamanda güneye açacak. Bu yol Trabzon’un çehresini değiştirecek bir yoldur. Bu çalışmaları gördükçe çok heyecanlanıyorum” ifadelerini kulandı. Bir vatandaşın Kanuni Bulvarı ne zaman bitecek sorusuna ise Başkan Gümrükçüoğlu, “Bilindiği gibi Tanjant yolu 20-25 senede bitirilmişti. Türkiye’de istikrar sürsün bu dönem içinde bu yolu bitireceğiz” ifadelerini kullandı.


Yıldızlı ile Akoluk arasında 3 gidiş 3...