20 / 04 / 2024

Kapadokya direkt uçuş

Kapadokya direkt uçuş

Muammer Sak: "Antalya-Kapadokya arası otobüsle yaklaşık 8 saat sürdüğü için bölgeye bu ilden gelen turist sayısı az oluyordu. Direkt uçuşların başlamasıyla Kapadokya bölgesinde ciddi manada canlılık olacağını söyleyebiliriz" dedi

Çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır?

Miras meselelerinde, çocuk sahibi olmayan bireylerin mirasının kime kalacağı merak edilen konulardan biridir. Bu konu hakkında belirli düzenlemeler yapılmış olup hukuki olarak miras paylaşımı yapılır. Peki çocuğu olmayan birinin mirası kime kalır, direkt eşine mi geçer? 

Ucuz havayolu şirketi Türkiye uçuşlarına başlıyor

Ylda 800 bin yolcu taşıyacak Macirastan merkezli ucuz havayolu şirketi Wizz Air, Türkiye uçuşlarına başlıyor. Şirket ilk etapta İngiltere, Macaristan ve Bulgaristan'dan direkt uçuşlar gerçekleştirecek.

Çok ucuza uçak bileti almak isteyenler dikkat! AnadoluJet bir kampanya daha duyurdu! Sakın kaçırmayın

Türk Hava Yolları'nın markası AnadoluJet, 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki tek yön direkt iç hat uçuşlarında 399 liradan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu duyurdu. Peki bu kampanyanın koşulları neler?

Uçhisar Belediyesi Kapadokya Üniversitesi'ne bina tahsis etti!

Uçhisar Belediyesi tarafından Kültür Merkezi olarak hizmet veren bina 25 yıllığına Kapadokya Üniversitesine tahsis edildi..

Atatürk'ün Selanik'teki evi nikah salonu mu oluyor?

Krizden kurtulmanın yollarını arayan Yunanistan çareyi Atatürk'ün Selanik'teki evini, Türklere nikâh salonu olarak kiralamakta buldu. Organizasyon şirketleri, İzmir-Selanik arasında karşılıklı direkt uçuşlara da başlıyor.

Yüksekova’ya direkt uçuş başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde inşaatı bitme noktasına gelen havaalanında ilk uçuşlar, 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Ankara'dan haftada 4 gün ‘direkt’ Dalaman'a uçuş!

Ankara-Dalaman ve Dalaman-Ankara arasında direkt uçuş seferleri 8 Mayıs'ta başlıyor. Uçak seferlerinin mayıs'ta başlayıp eylül ayı ortalarında sona ermesinin bölge turizmini olumsuz yönde eklediği belirtiliyor.

Esenboğa Havalimanı'nda direkt uçuş eksikliği!

Esenboğa Havalimanı’ndan direkt uçuşların sadece 11 ülkeye yapıldığını belirten işadamları, Ankara’dan; Fransa, İtalya, ABD, Japonya, Çin gibi ülkelere doğrudan ulaşmak istediklerini, havalimanının potansiyelinin olduğunu söyledi.

Xanadu Otel Genel Müdürü Haluk Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden turizmci Haluk Tüfekçi toprağa verildi. Xanadu Otel Genel Müdürü ve OTİ Hotel’s Operasyon Direktörü Haluk Tüfekçi(60), son yolculuğuna uğurlandı..

THY katalizör oldu, Maldiv yolcusu arttı!

THY’nin Maldivlere direkt uçmaya başlamasıyla 2007’de 2.000 civarında olan Türk turist sayısı 2013 sonunda 10 bine yaklaştı. Maldivler’de Türk bayrağını dalgalandıran bir de Türk adası var.

Maldiv'e giden Türk turist sayısı arttı!

Balayı cenneti Maldiv Adaları Türk turistlerin de kadrajına girdi. THY’nin Maldivlere direkt uçmaya başlamasıyla 2007’de 2.000 civarında olan Türk turist sayısı 2013 sonunda 10 bine yaklaştı.

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Kapadokya direkt uçuş Haberi

Kapadokya direkt uçuş


Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinin, Antalya Havalimanı'ndan Nevşehir'e başlayacak direkt uçak seferleriyle turizm pastasından alacağı pay artacak.


Yılda 2,5 milyondan fazla turistin geldiği Kapadokya'da, Göreme Açık Hava Müzesi, Paşabağı ve Zelve ören yerleri, Üç Güzeller, Uçhisar, Kaymaklı ve Derinkuyu yeraltı şehirleri ile Ürgüp ve Avanos, en fazla ziyaret edilen merkezler arasında yer alıyor.


Türkiye Seyahat Acente Birliği (TURSAB) Kapadokya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Muammer Sak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kapadokya bölgesine sahil bölgelerinden direkt uçak seferlerinin başlaması konusunu 15 yıldır dile getirdiklerini ve bu yönde girişimlerinin olduğunu söyledi.


Uçak seferi olmadığı için Antalya'dan bölgeye gelmek isteyen turistlerin, 8 saat süren kara yolculuğunu tercih etmek zorunda kaldığını belirten Sak, "Nihayet bu sene amacımıza ulaştık. Antalya-Kapadokya seferleri 30 Nisan'da haftanın 5 günü karşılıklı...