26 / 04 / 2024

Kapı Karaköy son durum

Kapı Karaköy son durum

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy hizmete açıldı.

Karaköy ve Tophane, Galataport'tan sonra öne çıktı!

Galataport projesi özellikle son dönemlerde Karaköy ve Tophane'yi öner çıkarttı. Bölgeye yapılan restoran ve otel yatırımları peş peşe geldi...

Deniz GYO Karaköy binası değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortasklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binası gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın temeli atıldı!

Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak

Kapıköy Gümrük Kapısı'na OSB kurulması gündemde!

TOBB'un yenilediği Kapıköy Gümrük Kapısı, ticaretimizin İran’a ve Orta Asya’ya açılan kapısı olacak. 70 milyon dolar harcanacak proje sayesinde Van-İran sınırında ticaretin artması beklenirken, bölgeye yeni bir lojistik merkez ve OSB kurulması gündemde.

Kapıköy Gümrük Kapısı modernize edilecek!

Van'ın İran'la bağlantısını sağlayan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temelinin gelecek günlerde atılacak olması sevinçle karşılandı.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru günü!

592 adet konuttan oluşan TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru günü ne zaman?

Manisa Karaköy'ün yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’nin Karaköy Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından bozulan yollarda kilit parke döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular başladı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Bolu Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı projede 20 bin 334 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Bolu Merkez Karaköy 1.Etap projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor. İşte, Bolu Merkez Karaköy 1.Etap TOKİ başvuruları...

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü son başvuru!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü projesinde yer alan 4 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü son başvuru tarihi...

Kapı Karaköy son durum Haberi

Kapı Karaköy son durum

Son dönemde İstanbul'un en popüler semtlerinden Karaköy'e yeni bir 'kapı' açılıyor. Karaköy'ün dokusu ve tarihine uygun olarak dekore edilen Kapı Karaköy, büyüleyici atmosferi, leziz atıştırmalıkları ve kokteylleriyle yeni bir deneyime davet ediyor. Tarihi boyunca birçok kültüre ev sahipliği yapan Karaköy, yepyeni bir mekanı daha bünyesine katıyor. Son dönemlerin en popüler semtlerinden biri olan Karaköy’ün ruhuna uygun olarak tasarlanan Kapı Karaköy, şık dekorasyonunun yanı sıra müzik seçimleriyle fark yaratmak istiyor. Misafirlerini 70’li, 80’li yılların yerli ve yabancı şarkılarıyla geçmişe götürmeyi hedefleyen mekân 180’e yakın farklı içecek çeşidinin yer aldığı mönüsüyle de dikkat çekiyor. 'Kapı' haftanın her günü 15:00 – 02:00 saatleri arasında açık...