24 / 04 / 2024

kara korsan serisi

kara korsan serisi

Bebek, çocuk ve genç odasında dünyada fikir babası olan Çilek Mobilya; gizemli koleksiyonu ‘Black Pirate’ ile çocukları açık denizlerde müthiş bir maceraya çıkarıyor..

Yurtbay Seramik Arz-ı Endam serisi ile otantik dokusunu sunuyor!

Yurtbay Seramik, Osmanlı Harem?ini yeniden yorumlayarak seramiklere taşıdı. Arz-ı Endam adı verilen seriyle; geçmişin otantik dokusu, çağımızın formlarına adapte edildi. Yurtbay Seramik Arz-ı Endam serisi ile otantik dokusunu sunuyor.

Ankapark’ın Tema Park kısmında ulaşım kara trenle sağlanacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Prestij projem” diye tanıttığı Ankapark’ ın Tema Park kısmındaki ulaşımı dört vagon ve 320 kişi kapasiteli kara trenle sağlayacaklarını söyledi...

Seramiksan Amazon serisi Agat taşının enerjisini yansıtıyor!

Seramiksan tasarımlarında derz aralıklarını minimum seviyeye indiren rektifiye özelliği ile Amazon serisi yaşam alanlarında kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Agat taşının enerjisi Seramiksan Amazon serisinde bulunuyor.

Van-Bahçesaray kara yoluna çığ düştü!

Alınan bilgiye göre, Van-Bahçesaray kara yolunda çığ düşmesi sonucu yolun her iki tarafındaki 40 aracın mahsur kaldığı bildirildi. Vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdiklerini, yapılacak çalışmayla yolun açılmasını beklediklerini söyledi.

Polisan Fiori serisi ile evlerinizi renklendiriyor!

Türkiye’ nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, bu yıl “ Fiori ” canlı renkler serisi ile evlerinizi daha da renklendiriyor.

Lütfi Elvan: Sadece kara ulaşımına 100 milyar TL harcadık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karayolları 64. Bölge Müdürleri Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Elvan, “Son 12 yılda sadece kara ulaştırmasına harcamış olduğumuz meblağ 100 milyar TL’yi bulmuştur” dedi...

Graniser Seramik'ten patchwork tarzında Insual Majolica serisi!

Graniser Seramik Insual Majolica Serisi, farklı uygulama seçenekleri ile dikkat çekiyor. Klasik desenin modern yorumu, mekanların karakterini belirliyor. Geçmiş ile günümüz arasında sarsılmaz bir bağ kuruyor.

Kadir Kara kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı olarak seçilen Kadir Kara kimdir? Kadir Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kadir Kara'nın biyografisi...

Murtaza Karaçanta kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Kars Belediye Başkanı olarak seçilen Murtaza Karaçanta kimdir? Murtaza Karaçanta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murtaza Karaçanta'nın biyografisi...

Schock Christadur serisi Cristalite malzemesinden üretiliyor!

Schock’un ürettiği eviyeler sahip olduğu 20 yıldan fazla kullanım ömrü ile dayanıklıdır, temizliği kolaydır ve antibakteriyeldi. Christadur serisi, Shock’un 30 yıllık tecrübesini aktardığı Cristalite malzemesinden üretiliyor.

Serra Seramik Baroque serisi ile özel mekanlara imza atıyor!

Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik’in pastel renkleri ve mermer görünümüyle dikkat çeken modeli Baroque, sadeliğin şıklığını gözler önüne seriyor. Serra Seramik Baroque serisi ile özel mekanlara imza atıyor.

Çanakkale Seramik Maiorca serisi ile mekanlar büyülü bir çekim kazanıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, İspanya’nın doğasından esinlenerek tasarlanan Maiorca serisi ile mekanlarda büyülü bir atmosfer yaratıyor. Çanakkale Seramik Maiorca serisi ile mekanlar büyülü bir çekim kazanıyor.

Kalebodur Antique Wood serisi doğal görünüm dokusu sunuyor!

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve de dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi doğal görünüm dokusu sunuyor.

kara korsan serisi Haberi

kara korsan serisi


Çocuk odalarında karayip rüzgarları estiren ‘Black Pirate’ serisi özgün tasarımı, özel olarak hazırlanan doğal ahşap görünümlü malzemesi ve tıpkı gerçek bir gemi gibi en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş detaylarıyla çocukları yeni hazineler keşfetmeye çağırıyor.


Korsan, gemi, kılıç, harita figürleri ve hazine sandığına sahip ‘Kara Korsan’ serisi, antik tarzda hazırlanan ‘Black Pirate’ isimlikleri, hazine sandığı şeklindeki pufu, yine seriye uygun dolap ve çamaşırlıklarda kullanılan deri kulpları, yatak başındaki yelkenlisi, özel nevresim takımı, yatak örtüsü, perde ve aydınlatmaları, halı ve diğer eğlenceli aksesuarları ile çocukları burnunda deniz kokusu, kulaklarında rüzgarın sesiyle ilerleyen hazine yüklü bir geminin kaptanı yapıyor.


Hazine sandıklı bir gemide sınırsız bir hayal gücüyle uçsuz bucaksız bir denizde geniş ufuklara doğru yelken açan çocuklar Black Pirate serisi ile Çilek kalite ve...