28 / 03 / 2024

Çilek Mobilya gizemli koleksiyonu Black Pirate serisini tanıttı!

Çilek Mobilya gizemli koleksiyonu Black Pirate serisini tanıttı!

Bebek, çocuk ve genç odasında dünyada fikir babası olan Çilek Mobilya; gizemli koleksiyonu ‘Black Pirate’ ile çocukları açık denizlerde müthiş bir maceraya çıkarıyor..




Çocuk odalarında karayip rüzgarları estiren ‘Black Pirate’ serisi özgün tasarımı, özel olarak hazırlanan doğal ahşap görünümlü malzemesi ve tıpkı gerçek bir gemi gibi en ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş detaylarıyla çocukları yeni hazineler keşfetmeye çağırıyor.


Korsan, gemi, kılıç, harita figürleri ve hazine sandığına sahip ‘Kara Korsan’ serisi, antik tarzda hazırlanan ‘Black Pirate’ isimlikleri, hazine sandığı şeklindeki pufu, yine seriye uygun dolap ve çamaşırlıklarda kullanılan deri kulpları, yatak başındaki yelkenlisi, özel nevresim takımı, yatak örtüsü, perde ve aydınlatmaları, halı ve diğer eğlenceli aksesuarları ile çocukları burnunda deniz kokusu, kulaklarında rüzgarın sesiyle ilerleyen hazine yüklü bir geminin kaptanı yapıyor.


Hazine sandıklı bir gemide sınırsız bir hayal gücüyle uçsuz bucaksız bir denizde geniş ufuklara doğru yelken açan çocuklar Black Pirate serisi ile Çilek kalite ve güvencesini yaşıyor.

 


Geri Dön